dimecres, 22 de setembre del 2010

Bon inici dels Blaus

Amb molta il·lusió i ganes afrontàvem el primer partit a casa, un cop més el rival va ser l’Arenys de Munt. El partit es va disputar al Camp Vell i probablement va ser el primer partit de rugbi que es jugava a Banyoles en els últims trenta anys. El camp presentava un aspecte immillorable. Durant el transcurs de la tarda del dia 19 de setembre, van ser molts els que es van acostar fins al camp per gaudir d’una estona de rugbi.

Els blaus no varen tardar en fer la primera anotació, Arnau Juscafresa aconseguia fer un assaig als cinc minuts de partit, a conseqüència de la bona actitud de tot l’equip, David Capallera intentaria sense èxit transformar des de la mateixa línia de banda un xut molt complicat. Capallera que s’estrenava en la posició d’apertura, tot i no aconseguir transformar, va resoldre un gran partit portant el ritme del joc.

El partit es va jugar en tres parts de 25 minuts. No hi va haver un dominador clar, si no que les jugades d’atac s’anaven alternant en un i altre costat del camp, però les bones defenses, i també alguns errors, impedien que s’anotessin assajos. Així, després del primer assaig local, el resultat de 5 a 0 es mantingué durant el segon temps. La darrera part els nois d’Arenys van apretar més i aconseguiren l’assaig de l’empat definitiu.

Així doncs el partit finalitzà amb el curt resultat de 5-5. Tots dos equips mostraren coratge en les seves accions i moltes ganes i actitud, però també és cert que el desconeixement del reglament a voltes feia que el joc estés desorganitzat. Cal aquí agrair la tasca de l’àrbitre, en Carles Blasco, que va intentar posar-hi ordre en tot moment.

En acabar el partit, ambdós equips van celebrar el tercer temps al mateix camp, i ja es van emplaçar per un tercer encontre.

Van jugar: Xavi, Sergio, Bernat J., Arnau, Bernat P., Hagi, Ignasi, Sergi C, Nando, Martí, David, Simon, Txuri, Dídac, Oriol, Manel i Adrià C.

Text: Bernat Llobet, Manel Humet