dilluns, 6 de juny del 2011

els nois i les noies es classifiquen 1ers i 2ones de l'INTER-IES


Avui fa un any(més o menys) en Quino, Bernat i Alejandro anaven a Girona amb quatre gats a jugar un torneig inter-ies, del qual no sabíem si els pobres nois molt inexperts encara, sobreviurien a l’envestida.

Doncs avui fa una any que una colla de valents varen sobreposar-se a les dificultats i van ser capaços de vèncer-les. En el primer torneig que jugaven varen fer un registre molt pobre però que en canvi deixà un regust a esperança que avui s’ha complert.

A quarts de deu sortia el Bus direcció a Palau amb trenta-vuit esportistes disposat a defensar la samarreta de Banyoles. Les coses iniciaven molt i molt bé, les noies aconseguien victòria i els infantils, els mateixos que feia un any s’estrenaven en el mateix escenari, no fallaven en defensa i aconseguien dominar el tempo del joc en tots els enfrontament. Els banyolins van imposar-se amb claredat i van aixecar la copa que el nombrava vencedors del inter-ies 2011. Les noies perdien el segon partit, però en el tercer i definitiu enfrontament les monstres s’imposarien per dues marques i acabarien el torneig en segona posició.

Diferent va ser per els nois de primer cicle i l’equip de segon cicle que tant sols feia unes setmanes que entrenava.

Els més petits van iniciar un pel adormits i faltats de tensió, però ràpidament anirien entonant-se al ritme del joc. Francesc Pulido feia una exhibició de com es placa i aguantava els resultats adversaris, m’entres tant Jordi Arolas recollia els fruits del treball defensiu i s’enduia l’oval per anar fent marques. L’equip va donar mostres de maduresa i tot i perdre el primer partit del matí, va aconseguir treure un merescut empat gràcies a l’esforç de John i Osvaldo en la defensa i l’atac del segon partit, aprofitant doncs la seva talla ja fos placant o assajant per l’equip. I en el tercer partit els nois més petits van poder aprofitar la seva rapidesa i en varies ocasions van acostar la pilota fins a la mateixa línia d’assaig, i molt hàbilment després la varen entregar als nois amb més pes per que còmodament deixessin l’oval a la zona de marca i aconseguissin guanyar el seu primer partit, per tres marques de diferència. Moltes felicitats per aquest fantàstic debut. Van aconseguir una magnifica cinquena posició.

Els infantils que s’estrenaven varen aconseguir una magnifica sisena plaça que els situava al bell mig de la taula amb una victòria treballada i molt disputada, doncs fins al final de l’encontre els banyolins no van aconseguir empatar i després marcar el punt de la glòria, que els atorgaria una merescuda recompensa. Els novells que tant sols feia unes setmanes que entrenaven varen aconseguir igualar la gesta que els nostres campions van conquerir l’any anterior, seran capaços ara ells de igualar l’any que ve la gesta i proclamar-se també campions?

Moltes felicitats a tots i totes!!

Manel Humet

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada