diumenge, 21 d’octubre del 2012

Resum partit de Manresa

Sortim de Banyoles puntualment i arribem al camp sobrats de temps per anar-nos ficant poc a poc al partit. Temps insegur amb pluges intermitents. L’equip escalfa amb moltes ganes i amb il·lusió per guanyar, tot recordant el darrer partit a casa contra aquest rival que es va perdre per poc (10-17). Comencem jugant en camp contrari i fruit d’aquesta pressió queda una pilota bona per en Cristian que sorpren tothom xutant un drop de de mig camp que entre majestuós entre pals (minut 13 , 0-3).  Seguim concentrats i placant bé i sembla que això desorienta al contrari i l’obliga a cometre errors un dels quals permet a n’en Guillem Puigvert convertir un xut de càstig (min. 26 , 0-6).   El Manresa es va recuperant poc a poc  i ja juga al nostre camp quan en un error d’apreciació defensiu (la linia d’assaig es troba 5 metres davant de pals) ens fan un assaig, ja al final de la primera part (Descans 7-6).  La segona part, ja tots més tranquils i concentrats, ens adonem que podem guanyar si tenim paciència. Tot i així és el Manresa que ens fa un assaig al minut 56 (12-6). Seguim però convençuts i apretant amb ganes i al cap de poc en Fede aconssegueix el nostre primer assaig fruit d’una bona jugada conjunta. En G. Puigvert  el transforma (min 62, 12-13). El joc es desenvolupa a ambdós costats del terreny amb ocasions per a tots dos equips. Despés d’una avís en forma d’escapada d’els tres quarts, arriba el nostre segon assaig també en jugada conjunta que culmina en Simon (min 70 , 12-18) . El Manresa apreta molt per aconsseguir un assaig que li donaria el triomf, però els Monstres resisteixen ferotgement fins al final.
Tema tacs d’alumini : Demanem disculpes al Manresa pel malentès. Consultat l’àrbitre diu que això és tema del Delegat de Camp a l’inici i que a ell li sembla que algun jugador del Manresa també en portava. De tota manera , com passa sovint, és un problema de l’Ajuntament que sempre acabem pagant els del rugbi.
Agraïm al Manresa l’acolliment i el tercer temps i arribem a Banyoles per anar a Barraques a les 00:30 hores ploguent a bots i barrals.

Escrit per: Narcís Ribot.