dimarts, 27 de novembre del 2012

El Monstre es menja el Carbó (7-13)

Dissabte passat els carboners van sortir de les mines amb totes les seves eines per enderrocar el monstre. Efectivament, no li tenien cap por, però el monstre es va acabar cruspint el carbó. El partit va començar bé pels banyolins, que en els primers compassos del partit es van apropar amb rapidesa a la zona calenta carbonera, i després d'algunes embestides monstruoses, van trobar el filó i van aconseguir anotar el primer assaig obra del capità, que donava tranquil·litat als visitants. De tota manera, els egarencs van començar a exhibir les seves habilitats ofensives amb atacs dels tres quarts ràpids i perillosos. Els del Pla de l'Estany van haver d'afinar les seves urpes defensives per impedir l'avenç carboner. Es podia veure molta igualtat en les accions ofensives d'ambdós equips, contrarestades quasi sempre pels placatges i la pressió defensiva. Abans d'arribar al descans, en Falvert va sumar 3 punts més pels Monstres després de xutar un cop de càstig davant de pals. Amb el 0-8 al marcador s'arribava a la mitja part. La segona part va ser més accidentada i desordenada. En una acció de murri d'en Molera, va aconseguir un nou assaig pels de l'estany, eixamplant el marcador 0-13. Les lesions d'ambdós centres banyolins en una jugada desgraciada, va fer que el Banyoles hagués de reestructurar l'equip, fet que fou aprofitat pels Carboners per intensificar els seus atacs fins que van aconseguir un assaig transformat, deixant el marcador en un 7-13. Les darreres jugades carboneres, amb 14 monstres al camp per una tarja groga, no van ser prou contundents com per moure el marcador.
Un bon tercer temps va ser la cirereta d'un partit net i disputat. Agraïm la bona tasca de l'àrbitre, l'hospitalitat dels Carboners i els desitgem molta sort.
Amb aquesta nova victòria, els monstres han assolit l'objectiu de classificar-se per la següent fase de la 3ª divisió A, que de ben segur serà un altre cim ben alt que haurem de coronar si volem jugar a 2ª la temporada vinent. El fet que haguem estat l'equip menys puntuat, ens dóna ànims per seguir el difícil camí que ens espera.
Van jugar: Porxas, Xovi, Guillem Borrell (Jack, 40'), Xuri (Ralita, 60'), Bernat Juscafresa, Arnau (c) (5), Hagi, Simon, Molera (5), Cristian, David (Fede, 55'), Tínez (Antic, 55'), Bosco (Pau 60'), Txupi i Falvert. També hi eren: Cufi i Ligero.
Delegat: Nando Climent

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada