dimecres, 14 de novembre del 2012

Monstres 6 Osona 10

El dissabte a les 3 de la tarda ens vàrem trobar al camp vell per presentar la llavor del què ha de ser el futur de l'equip. Un grup de 8 alevins varen estar entrenant abans del partit del sènior. Enhorabona als educadors que estan tirant endavant aquest grup de jugadors.
El partit va començar a les 16:00. A la primera part els locals foren els que tingueren més la pilota i van atacar sovint al camp dels visitants. En 3 ocasions van arribar a la zona de marca dels osonencs, però l'àrbitre va considerar que no havien plantat la pilota, concedint així melés a 5 metres. La primera part es va acabar 6 a 3 pels de l'estany. La segona part els de Vic van apretar més i van tenir més la pilota, però la defensa local era prou fiable per aturar les embestides visitants. En una jugada poc habitual va arribar l'assaig de l'Osona. En un xut a pals des de l'esquerra, la pilota va rebotar primer en el pal larg i després en el travesser i va sortir suaument rebotada cap al camp. Un jugador llest del Vic la va escopçar i va aconseguir l'assaig que donaria la victòria als Osonecs amb el resultat final de 6 a 10. La resta de partit, els Monstres van intentar foradar la línia del Vic, però aquesta no s'esquerdà, mantenint-se el resultat fins al final del partit.
Durant el partit es van coure castanyes i el tercer temps vàrem poder gaudir d'una bona botifarrada gentilesa de l'entrenador catalano-argentí Alejandro Rover. Ambdós equips es van atipar bé per recuperar les forces invertides durant el partit. Cal esmentar la tasca d'espiquer duta a terme per en Narcís Ribot, que durant tot el partit va estar alliçonant l'audiència sobre el complicat reglament d'aquest esport.
Van jugar: Porxas, Xovi, Carles (Guillem, 60'), Ralita (Berri 50'), Bernat J., Arnau (c), Fede (3) (Hagi, 40'), Simon, Moncu (Cape, 20'), Cristian (3), Cufi, Tínez, Bosco, Pau i Txupi. També estaven convocats: Antic, Ligero i Jack.