dimarts, 12 d’abril del 2016

Infart Maresmenc

15 inicial
Aquest passat diumenge vam tenir un altre partit no apte per a cardíacs a la capital del Maresme, tot i baixar amb efectius suficients i, a priori, havent preparat prou bé un partit contra un rival que, tot i tenir baixes sensibles, té una àmplia plantilla per a cobrir possibles inconvenients.

El partit ja es posava de culs al minut dos quan el seu obertura aprofitava un cop de càstig per a estrenar el marcador amb un bon xut, i, amb un Banyoles encara desorganitzat sobre el camp i amb un 15 inicial que no era l'habitual, al 15 tornaven a marcar un altre xut a pals que els allunyava en el marcador (6-0 15'). Al cap de tres minuts, Xovi xutava un cop de càstig que retallava les distàncies, i al 23, els visitants s'avançaven al marcador gràcies a un try de Porxas amb conversió de Xovi. Al cap de 4 minuts més, els visitants tornaven a entrar dins la línia de marca i ja s'allunyaven del marcador (6-17 29'). Tot i això, a vuit minuts per el final de la primera part, el mig de melée Mataroní escurçava les distàncies (11-17).

A la segona part, entraven Bernat, Pela i Falvert per Lluís, Xupi i Josué, i just a l'inici Arnau marcava i, amb transformació de Xovi, es posaven 11-24 al marcador. Però la resposta arribaria al cap de 5 minuts de mans de l'obertura de la capital del maresme (18-24 47'). Al 50 entrava Xuri per Sisu i al 52 els Monstres es quedaven en minoria amb la groga a Bernat, fet que aprofitaria el Mataró per posar-se per davant al marcador (25-24) de mans, altre cop, del 9 del Maresme. Al 62 entrava Bernat i veia la groga un dels locals, però tot i això, el Mataró tornava a marcar (32-24) en una acció que deixaria lesionat Bosco que marxava al vestidor amb l'espatlla mirant a Osca i era substituït per Ralita. En uns últims minuts intensos, en que el Banyoles es tornava a fer amb el control del partit, Xovi i Miguel, amb una marca cada un, capgiraven el marcador deixant un ajustat 32-34 que quedava en l'aire en l'última jugada del partit, ja que un cop de càstig a l'alçada del mig del camp, podria haver fet capgirar un altre cop el marcador, però la divina providència i el vent en contra, va fer que el xut no arribés al pals i el Banyoles aprofités la possessió per a treure la pilota del camp.

Aquesta setman doncs, una nova final al cau del Monstre, el qual serà l'últim partit a casa i on us esperem per a donar tot el vostre suport, en una lliga en què cada punt compta i en la qual no podem deixar de somiar. Us esperem a tots aquest dissabte!

Vàren Jugar: Porxas, Vergés, Silver, Rivi, Lluís (Bernat 40'), Sisu (Xuri 50'), Pulido, Arnau, Xuni, Josue (Pela 40') Xovi, Miguel, Xupi (Falvert 40'), Bosco (Ralita 63')

Entrenador: Quim Miró

Delegat: Gerard Llorens

Àrbitre: Ivan Fernando.