dijous, 23 de febrer del 2012

Crònica a Radio Banyoles

Amb il·lusió ús deixem la noticia que Radio Banyoles ens ha escrit. Per la bona trajectoria, no tant sols de l'equip si no també del nostre Club i del calendari. Podreu trobar l'enllaç que ús durà directament a la pàgina de l'emissora local i on trobareu l'arxiu d'audio amb l'entrevista a Narcis Ribot. Veureu també una llista amb els comerços on poder comprar el calendari.


RADIO BANYOLES:


El Banyoles Rugby Club ha editat un calendari amb imatges dels seus jugadors sense roba

Banyoles:

El Banyoles Rugby Club ha editat un calendari amb imatges dels seus jugadors sense roba. La iniciativa busca recaptar fons i promocionar l'esport i es pot comprar a diversos comerços esportius i llibreries de la ciutat.

El calendari mostra els integrants de la plantilla en diferents situacions relacionades amb el rugbi, amb la particularitat que els nois van sense roba. Les fotografies, en blanc i negre, són obra del també jugador del club Manel Humet. L'objectiu de la iniciativa és recaptar fons per al club i també promocionar l'esport a la ciutat. El delegat de l'equip, Narcís Ribot, ha indicat que el calendari ha estat una iniciativa dels propis jugadors, conscients de les dificultats del club per finançar el dia a dia de l'entitat i també amb la voluntat d'oferir una visió diferent i original d'aquest esport.

Els calendaris, a un preu de 10 euros, es poden comprar a diferents comerços esportius i llibreries de la comarca, també els dies de partit al camp o a través d'algun dels jugadors de l'equip. Narcís Ribot ha explicat que la iniciativa ha estat molt ben rebuda per l'entorn i que el calendari s'està venent força bé. A més, té una particularitat: comença el febrer d'aquest 2012 i arriba fins el gener de 2013.

L'equip continua competint a Tercera Catalana i dissabte dia 25 jugarà al Camp Vell, a les 4 de la tarda, contra el Manresa

Radio Banyoles 107.3


Comerços on trobar el calendari:

La copia(Banyoles)

Base Podium(Banyoles)

Carnisseria Ramió(Banyoles)

Barberia Masó(Banyoles)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada