dilluns, 17 de desembre del 2012

Contundent victòria a Amposta: Taus 0 - Monstres 38

Diumenge els Monstres van resoldre un encontre a priori complicat per la distància i l'hora d'inici del partit. El dia començava encara fosc amb cares de son al punt de trobada a Banyoles. Un viatge de quasi 4 hores ens va dur a la capital del Montsià creuant el país de nord a sud tot veient sortir el sol. Però va pagar la pena matinar per jugar contra els Taus que tot i la seva joventut com a club havien assolit la classificació pel grup A de 3ª catalana.
El partit no podia començar millor pels visitants. L'Arnau, el capità, va anotar un assaig no transformat als 2 minuts de joc, posant el 0-5 al marcador. Els Monstres van sortir forts però cometien massa errors amb la pilota, i això donava aire als locals, que no deixaven de lluitar per igualar forces. A l'equador de la primera part, en Tínez tornà a envair la zona d'assaig després d'un cop de càstig que va sorprendre la defensa ampostina. Assaig que tampoc no fou transformat i que establia el 0-10 de la mitja part. El segon temps els del blanc i negre van posar contra les cordes els dels colors i altre cop l'Arnau va tornar a plantar la pilota a la zona de marca, aquest cop transformada pel jove Pela, que substituí en Molera a la mitja part. 5 minuts més tard, en una galopada espectacular des de la zona de 22 pròpia, en Tínez tornà a assajar després de sortejar cada oponent que intentava aturar-lo. La transformació sota pals anà a càrrec d'en Falvert, establint un clar 0-24. Els d'Amposta no s'acabaven de despertar, tot i que van oposar una resistència contundent amb bons placatges.
Els del Pla de l'Estany encara van poder marcar dos assajos més d'estils ben diferents. El primer anotat pel debutant Xuni en una altra demostració de talent i rapidesa que després d'una cursa d'evasió de 30 metres es plantà sol davant de l'arriere del Montsià que tampoc no el va poder aturar. La segona fou un premi a l'esforç conjunt de 8 homes que amb la seva coordinació i treball en equip van empènyer una melé a 5 metres fins a la "cuina" per anotar el darrer assaig del partit. Les dues transformacions (Fede i Falvert) van deixar el definitiu 0-38. Les protestes constants a l'àrbitre dels de l'Ebre i les faltes comeses els van deixar amb 14 homes quan faltaven 10 minuts per acabar l'encontre. 
Cal felicitar l'esforç de tots els jugadors i l'entusiasme amb el que es desviuen per millorar dia a dia i fer dels Monstres un referent de sacrifici, passió i compromís.
Van jugar: Carles (Ligero, 70'), Xovi, Guillem Borrell (Porxas 40'), Ralita, Xuri (Bernat Pagès, 40'), Fede (2), Antic, Arnau (c) (15); Molera (Pela, 40' (2)), Falvert (4), Cufi (Xuni, 60' (5)), Tínez (10), Pau, Bosco i Hagi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada