dimarts, 21 d’abril del 2015

BANYOLES R.C. 3-38 SPARTANS GRANOLLERS. CAIGUDA

Dia ennuvolat al camp vell de Banyoles, on començava la primera finalíssima de la temporada. El partit començava amb els locals internant-se en el camp contrari i amb dos xuts a pals pràcticament consecutius, als minuts dos i tres, el segon dels quals va ser xutat amb èxit per Guillem que estrenava el marcador tot just començar el matx. I així van transcórrer els primers deu minuts, amb el joc que anava del mig del camp a la 22 contrària, però, al minut deu, el partit es va torçar, i els spartans amb la primera internada al camp local ja van aconseguir plantar la pilota avançant-se en el marcador (3-5).  Al minut 15 unes molèsties a la cama obliguen a Vergés a abandonar el camp essent substituït per Rover a la primera línia, i tot just dos minuts desprès una jugada que començava en una melée dins la 22 Banyolina habilitava el 10 Granollerí per a plantar la pilota per segona vegada i ampliaven el marcador per 3-12, i en aquell moment, Pulga rebia una groga per enderrocar un maul.

Amb l'equip en minoria, els monstres eren incapaços de passar del mig del camp i una vegada i una altra xocaven amb una defensa espartana, la qual recuperava pilotes i firmava amb el seu joc dur cada ruck i així transcorreria la resta de la primera part fins que el granollers marcava de nou just  al acabar el primer temps i anant al vestuari amb un còmode 3-19.

A la segona part entrava Capellera per Arte i Xupi per Isma, i als 5 minuts de l'inici serien substituïts Rover per Jack i Monsalve per Pela, però tot i els canvis i l'arenga de la mitja part, al 49 els spartans tornaven a plantar la ovalada i aconseguien el 4rt assaig de la tarda (3-24). Als 20 minuts de la represa en un moment de revifada atacant del Banyoles, el 22 del Granollers veu la groga deixant aquest cop en majoria els locals, però tot i aquest handicap els visitants continuen defensant amb ungles i dents la seva marca.

Foto; Toni Vilches
Al minut 64 entraven Cros per Bosco, Pulido per Teti i Antic per Porxas i 5 minuts desprès, Notley després  d'una melée esfondrada, descobria que el seu genoll esquerra no estava igual d'encarat que el dret i feia que Porxas hagués de tornar a entrar. En uns últims deu minuts per oblidar, els Spartans tenien temps de tornar a plantar la pilota  a tres minuts del compliment del temps reglamentari (3-31) i just abans del xiulet de l'àrbitre que marcava el final del malson (3-38).

En fi, caiguda al 4art lloc, i amb la calculadora a la mà i amb mil martingales de resultats, queda esperar que ens afavoreixin la resta de resultats i no fallar cap partit més per a acabar la temporada com més amunt millor i deixar un llistó ben alt per a superar properament.

Banyoles no es cansa!!!

Vàren Jugar: Carles (Rover 15', Notley 46',Porxas 69'), Porxas (Antic 63'), Sergi, Rivi, Bernat, Teti(Pulido 60'), Xuri, Pulga, Molera, Guillem, Bosco ( Cros 60'), Arte (Capellera 40'), Cristian, Isma(Xupi 40'), Monsalve (Pela 46')

Entrenadors: Alejandro Rover i Bernat Llobet

Delegat: Gerard Llorens

Àrbitre: Joan Aloy