dimecres, 30 de setembre del 2015

Tarda Gris

Primer partit de Lliga al camp del CEU, àlies Sitari, i els monstres es presentaven justos d’efectius a causa del nombre de baixes en el primer equip en relació a la passada campanya i de lesions encara no resoltes.

foto: Gerard Llorens
Així doncs, el partit va començar amb el Banyoles defensant les primeres embestides del CEU, però tot i així, al minut 5 de partit un error en la plantada de pilota en la pròpia marca Banyolina per part de la defensa va habilitar el CEU per estrenar el marcador, posant un 7-0 molt matiner. En els següents moments del matx, els visitants van començar a recuperar el terreny perdut, fins que al minut 8 arribaria la primera oportunitat de puntuar per part dels Banyolins,  un cop de càstig xutat a pals però malauradament fallat. Tot seguit, el CEU tornava a portar la batuta del partit, tot i així els Monstres defensaven la seva 22 amb ungles i dents, fins que al minut 18, el CEU tornava a entrar dins la 22 visitant i creaven una superioritat a la dreta de la defensa que significava el 14-0. Dos minuts després, una escapada de l’ala Banyolí seguida d’un xut, el deixa a les portes de la línia de marca però el defensa Barceloní el guanya en velocitat i planta abans la pilota inhabilitant la jugada. Al 23, un error en la defensa d’un xut a la dreta de l’atac Barceloní, els permet tornar-se a avançar al marcador plantant la pilota sota pals (21-0), i tan sols tres minuts després, el CEU es torna a escapar per la dreta i torna a marcar sota pals (26-0). La primera part quedaria sellada al minut 31 amb una altra marca del CEU sortint d’una touch, amb un maul aturat per la defensa Banyolina però amb una sortida de pilota a les mans que els habilitaria per posar el 31-0 amb el qual arribaríem al descans.

foto: Gerard Llorens
La segona part, amb uns visitants amb signes evidents de cansament, començaria també amb domini del CEU al terreny, però un cop de càstig llançat a touch molt a prop de la marca permetria als monstres fer una marca de maul  que els estrenaria al marcador  (31-5 46’), i donaria un punt de moral als visitants, que durant 10 minuts no van permetre que el CEU penetrés en el seu camp, tot i això, la primera visita del CEU dins la 22 Banyolina de la segona part, els faria augmentar l’avantatge fins a 38-5 (55’) i, 4 minuts després, Xupi es retiraria del camp marcat per una lesió fruit d’una topada al principi del partit i que deixaria els Monstres amb 14, i just després, el CEU tornaria a marcar per l’esquerra (43-5 61’) i just després per la dreta (50-5  64’).

Tot i la mala experiència que s’estava tinguen a dins el camp, el Banyoles no es rendia, lluitava els rucks i inclús avançaven dins territori del CEU en molts moments, fins que la següent visita dins la 22 local, quan ja estava Rivi a tocar de la línea, una mala acció de la defensa Barcelonina atorgava una marca de càstig als Monstres, que retallaven una mica la diferencia fins a 50-12, i amb uns últims minuts marcats per el descontrol i el setge a l’àrea visitant, el CEU sellava el marcador al minut 40 amb una última marca que posaria un definitiu 55-12 al marcador.

Tarda de test pràcticament, marcada pels pocs efectius i falta de rodatge clàssic de principi de temporada, però amb uns quants cap de setmana lliures per davant per arreglar els errors i entrar de ple en cos i ànima a la temporada.


1,2,3 BANYOLES!

Vàren jugar: Porxas, Xovi, Carles, Lluís, Ralita, Xuri, Rivi, Arnau, Pulido, Pela, Bosco, Teti, Molera, Antic, Xupi.

Entrenadors: Alejandro Rover i Bernat Llobet

Delegat: Gerard Llorens


Àrbitre: Josué García

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada