dijous, 14 de gener del 2016

BRC 30-29 BUC b. Capicua

Primer partit de l'any, primer partit de segona volta, primer partit de primera catalana a casa, primer partit del nou entrenador del primer equip, etc... primer de tot.

El partit començava amb un BUC que pressionava fort dins el camp del Banyoles, amb uns primers minuts de patiment, amb els locals defensant sobre la línia, però, un cop solventats aquests primers deu minuts durissims, els monstres s'aconseguien avançar en el marcador amb un cop de càstig de Pela al minut 11, el qual, poc després, al 15, respondria Víctor fent que els negres empatessin també a través d'un cop de càstig.  Al 22, Pela col·locava la pilota entre els dos pals amb un bon Drop que tornava a posar per davant els locals (6-3 22') i, pocs minuts després, els de negre quedaven en minoria a causa de la vermella al 7 de Barcelona, per un intercanvi d'impressions amb en Pulga, el qual li revisava d'aprop els tacs a veure si eren del seu gust.

Gràcies a aquest avantatge, Xuni ampliava la diferència amb un assaig al min. 29 i Pela el transformava, els de Negre responien amb un xut a pals encertats, i així,  arribaven al descans amb un resultat de 13-6.

A la segona part, el 10 del Buc tornava a encertar un xut a pals que Xuni responia de seguida tornant a trencar la línia, tot això pocs minuts de l'inici, i, amb la transformació, els monstres començaven la segona part amb un  avantatge de 20-9. Al 45, un aterratge forçós de Josué a la zona exterior del camp de joc, el deixava fora siguen substituït per Carles. Als 12 minuts de joc, el Buc s'acostava perillosament al marcador amb una marca transformada, i amb Porxas fora del camp per una groga, tornaven a marcar avançant-nos al marcador (20-23), i aquí començava el joc d'infart i d'anades i vingudes que tot partit de rugbi es bo que tingui per enganxar nous adeptes, ja que Molera marcava al 56 (transformant Pela 27-23) dos cops de càstig aprofitats per el 10 visitant feia arribar el partit al 80 amb un resultat de 27-29, i en l'ultim atac èpic dels locals, un cop de càstig generat pels visitants es aprofitat per Pela per a avançar-se al marcador sobre el xiulet, fent que el Camp Vell de Banyoles, passi d'un silenci sepulcral a un esclat de joia, alegria, goig, exultació, gaubança, gresca i mil etcèteres més.

En fi, que dir més, convidar-vos al camp vell al pròxim partit a casa, però abans, pensar en aquest cap de setmana i en el compromís contra els diables de Martorell.

Varen jugar: Porxas, Xovi, Lluís, Rivi, Bernat, Pulga, Xuri (Sisu 63'), Arnau, Molera, Pela, Josué (Vergés 45'), Simón, Xuni, Pulido, Bosco.

També hi eren: Jack, Antic

Entrenador: Quim Miró

Delegat: Gerard Llorens