dimecres, 24 de febrer del 2016

BRC 26-12 Garrotxa R.C. El segon derbi es nostre.

Dia i temperatura magnífica per al gaudi del Rugbi Gironí al camp vell de Banyoles. Amb un partit que començava amb ganes per part d'ambdós conjunts, però amb inactivitat en el marcador fins pràcticament la meitat de la primera part, moment en que Molera obria la llauna del marcador, però que era seguit per una altra marca d'Omaro per part del Garrotxa que deixava el marcador igualat altra vegada (5-5 21'). Al cap de deu minuts, Simón abandonava el camp a causa del que medica i científicament és conegut com a "Totxa trencada" i era substituït per Teti. A pocs minuts per el final de la primera part, els Monstres encarrilaven el partit amb una marca de Porxas al 36 i una de Lluís sobre la botzina, ambdues transformades per Pela (19-5).

El principi de la segona part, seria similar a la primera però amb uns locals més confiats sobre el terreny de joc, i amb més canvis per a renovar les forçes, Com Lloveras per Porxas que entrava al 51'. Als 17 minuts de joc, Xuni trencava la línia i marcava sota pals donant el punt bonus als del Pla de L'Estany i eixamplant el marcador a 26-5, i en els següents minuts, entraven  Sisu , Ewok i Xupi per Pulga, Miguel i Teti ( treien l'artilleria deien) i un fatigat garrotxa escurçava la diferència al 70 amb un nou try d' Omaro transformat per ell mateix que deixava el marcador definitiu de 26-12.

Ara fins d'aqui tres setmanes no ens veurem al camp vell, ja que aquest dissabte toca visitar el Barcelona C a la teixonera i la següent és de repòs, per tant, us esperem amb més ganes que mai!

Vàren Jugar : Porxas(Lloveras 51'), Xovi, Silver, Rivi, Lluís, Pulga (Sisu 60'), Pulido, Arnau, Molera, Xuni, Bosco, Simón (Teti 28', Xupi 60'), Falvert, Miguel (Ewok 63'), Pela.

Entrenador: Alejandro Rover

Delegat: Gerard Llorens

Àrbitre: Emilio Montes.