dimecres, 10 de novembre del 2010

Segona victòria

El Banyoles Rugby Club va guanyar diumenge passat a Mataró el segon partit oficial de la seva curta historia. La visita al Maresme era molt esperada pels jugadors després del resultat advers (0-25) contra el Martorell RC en la segona jornada i que va fer baixar les expectatives creades arrel de la victoria a l´inici de temporada al camp del Vilanova RC (22-24).
El partit a Matarò fou molt disputat i la victoria hauria pogut ser de qualsevol dels dos equips tal com va començar el partit (5-3 a favor del Mataró al minut 20). A poc a poc la superioritat del Banyoles a la línea de tres quarts va quedar patent amb un assaig de Simon transformat per Guillem Puigvert (5-10) que va tenir continuitat en un segon assaig de davantera materialitzat per l´Hagi i transformat de nou per Guillem Puigvert (5-17), ja al final de la primera part
els del Maresme varen començar molt motivats i l´inici tradicional endormiscat del Banyoles els hi va permetre marcar el que seria l´únic assaig del partit que també varen transformar (12-17). Amb aquest resultat incert va continuar el matx amb estira i enrronses fins que la potencia d´en Bernat Juscafresa va fer decantar el marcador fins al 12-22 final, malgrat els esforços dels banyolins per obtenir el quart assaig i el punt de bonus ofensiu.
L´arribada dels pals de les porteries de rugby permetran el debut en partit oficial de l´equip al Camp Vell de Banyoles el proper dia 20 amb la rebuda del Sitges RC , un dels equips invictes del campionat.