divendres, 5 d’octubre del 2012

Crònica a Radio Banyoles

Tornem a aparèixer a la ràdio,







Radio Banyoles:

El Banyoles Rugby Club s’estrena aquest dissabte a la nova temporada rebent el Mataró al Camp Vell

Banyoles: + d'aquesta zona
El Banyoles Rugby Club s'estrena aquest dissabte a la nova temporada rebent el Mataró al Camp Vell. L'equip manté el bloc de jugadors de l'any passat i està pendent de traslladar-se definitivament a les instal·lacions de Casa Nostra.

Aquest dissabte arrenca la lliga regular a Tercera Catalana de rugby, on tornarà a competir del Banyoles Rugby Club, que la temporada passada va acabar a la zona mitja de la classificació. Els Monstres estrenen el nou curs aquest dissabte a les 8 del vespre al Camp Vell, amb el primer partit contra el Mataró.

La plantilla banyolina manté el bloc de l'any passat amb alguna incorporació. Aquest any la competició es divideix territorialment en dos grups i després de 5 jornades els tres primers de cada grup s'enfrontaran per intentar l'ascens. El delegat de l'equip, Narcís Ribot, ha explicat que l'objectiu és superar la primera part de la temporada i intentar guanyar tots els partits.

El partit de dissabte es jugarà al Camp Vell de Banyoles, però el club està ultimant un trasllat d'instal·lacions per ubicar-se a l'escola de Casa Nostra, on gràcies a la col·laboració de l'Ajuntament de Banyoles s'està acabant d'adequar el camp de joc. La intenció del club és poder tenir la seu estable a Casa Nostra, on ja entrenen des de fa unes setmanes i on esperen poder jugar properament. Ribot ha subratllat que la intenció també és potenciar la formació per nois d'educació primària i secundària, creant una escoleta. Com que el Camp Vell té molta demanda, sobretot futbolística, la nova seu permetrà organitzar els horaris dels entrenaments i partits com l'entitat cregui convenient.

En l'aspecte formatiu, també cal destacar que 9 jugadors de la primera plantilla s'han tret el carnet d'entrenador de nivell 1, cosa que els permetrà fer activitats extraescolars amb alumnes de les escoles i instituts. En aquest sentit, aquesta setmana han començat a treballar juntament amb el Consell Esportiu del Pla de l'Estany per donar a conèixer els valors esportius del rugbi entre els més joves. Des del club també s'anima a qualsevol persona que estigui interessada en aquest esport a poder veure i participar als entrenaments, que es fan els dimarts i dijous al vespre al camp de Casa Nostra.

Radio Banyoles

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada