dilluns, 8 d’octubre del 2012

PRIMER PARTIT AMB FINAL FELIÇ

Els Monstres de Banyoles van debutar aquest dissabte amb victòria clara amb bonus contra el Mataró, 24-3. Els assajos van arribar tots durant el primer temps, amb bones conservacions de pilota per part dels davanters i excel·lents finalitzacions dels 3/4. Així, després d'una melé, Molera (9) va anotar els primers 5 punts del partit. En Sergi Martínez, en David Capellera i en Guillem Puigvert també van trobar la zona de marca després de bons atacs ben definits. Fede va anotar les transformacions de dos dels assajos. A la segona part, el Mataró va prémer les dents i va posar contra les cordes en diverses ocasions als Banyolins, però la defensa dels monstres va frustrar els intents d'arribar a la zona d'assaig dels del Maresme. Dos errors de la tres quarts banyolina van impedir que el resultat fos una mica més gruixut, però el Mataró també va fer mèrits per escurçar el marcador.
Cal destacar el debut en lliga d'en Miquel Bosch (Bosco), en Pau Monsalve i en Guillem Borrell, així com d'en Carles Vergés aportant la seva experiència amb els Senglars a primera divisió.
Al final, un bon tercer temps va unir ambdós clubs joves, i va reafirmar els valors d'aquest esport. Desitgem molta sort al Mataró en aquesta nova temporada.

Pels Monstres van jugar: Porxas, Xovi, Carles, Bernat, Txuri, Arnau (c), Fede (2), Simon, Molera (5), Falvert (7), Cape (5), Tínez (5), Cufi, Hagi i Txupi. També van jugar: Jack, Guillem Borrell, Ralita, Antic, Bosco, Pau i Moncu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada