dilluns, 14 de gener del 2013

Primera derrota: BUC B 19 - Monstres 7

Dissabte a l'hora de la sobretaula, començava el tercer partit d'aquesta segona fase. El rival, el BUC B, de seguida es va mostrar un equip fort en defensa i contundent en els contactes. Els Monstres varen començar amb la lesió d'en Tínez durant l'escalfament, que va obligar a canviar l'alineació inicial. Els primers 10 minuts foren determinants, ja que els forts placatges dels barcelonins varen provocar 3 canvis més per lesions. Així, en David Capellera primer, en Txuri després i en Bernat Pagès es van haver de retirar del camp deixant pas al Xuni, Hagi i Fede. Aquest desgraciat inici va minvar de forces l'equip, que tot i així arribava a la mitja part per davant en el marcador (5-7) després d'un assaig d'en Simon i la transformació d'en Falvert. El BUC havia inaugurat el marcador en la primera i quasi única ocasió que es van apropar a la zona de marca banyolina. La segona part va ser molt més defensiva per part dels Monstres, que van aguantar els atacs punyents de la tresquarts local, però el BUC va disposar de dues bones ocasions per creuar la línia d'assaig, ambdues transformades, posant el marcador final un 19 a 7. Derrota amb regust amarg per les lesions, però bona actitud durant tot el partit dels de Banyoles que segueixen essent l'equip menys puntuat després de 3 jornades, seguit de prop pel BUC i pel Manresa, proper rival i lider actual de la lliga.
Varen jugar: Porxas (Jack 70'), Xovi, Carles (85'), Txuri (Hagi 7'), Bernat Juscafresa, Bernat Pagès (Fede 9'), Antic, Simon (c)(5); Molera, Falvert (2), Cufi, Capellera (Xuni 5'), Pau, Bosco (Jose 78') i Txupi.