dilluns, 28 de gener del 2013

VICtòria a la Plana: Osona 15 - Monstres 27

Amb 35 anys d'història, els Crancs de Vic, l'Osona RC esperava el jove equip dels Monstres de Banyoles el dissabte a les 15:30 per disputar el darrer partit de la primera volta. El dia era clar i el Pirineu lluïa darrera els pals del nord. La primera part va començar amb un equip local molt llençat a l'atac, i el Monstres que defensaven amb carn i ungles cada pilota que el Vic movia. Fruit d'aquests atacs vingueren els primers 3 punts de l'Osona, després d'un cop de càstig. Però la reacció del Banyoles no es feu esperar, i després d'un seguit de cops de càstig jugats amb rapidesa, posaren els 3 a 3 al marcador amb un altre cop de càstig transformat. Els de Vic, però, seguien insistint, i finalment arribà el primer assaig transformat al minut 25 de la primera part que donava avantatge als locals (3-7). Aquí els Monstres començaren a despertar i de mica en mica  anaren prenent el control del partit. En dues ocasions van intentar transformar dos cops de càstig sense èxit, i així s'arribava a la mitja part amb l'avantatge local.
La segona part veié com els Monstres es treien la son de les orelles i aconseguien el primer assaig visitant obra d'una combinació dels 3/4 que culminava en Simon, que es convertiria en el jugador més efectiu del Banyoles. La transformació d'en Falvert deixava el marcador en empat (10-10). Poc després un cop de càstig avançava els Monstres (10-13) però els osonencs, fora de rendir-se encara van aconseguir un altre assaig no transformat després d'un atac pel tancat. En aquest instant els de Banyoles van prémer l'accelerador, i passat l'equador de la segona part, anotaren un nou assaig transformat que els posava per davant en el marcador (15-20). Quan quedaven pocs minuts pel final del partit, la melé banyolina, que fou clarament superior en la segona part, va empènyer una melé a 5 metres fins arribar a la zona de marca i va aconseguir el darrer assaig del partit, transformat de nou per en Falvert, que deixava el marcador final de 15 a 27. Cal destacar la bona feina de l'àrbitre, facilitada pel bon comportament d'ambdós equips que gaudiren després d'un bon tercer temps amb botifarra de la Plana de Vic inclosa.
Van jugar: Carles (Guillem 40') (Dum, 75'), Xovi, Porxas, Bernat Pagès, Bernat Juscafresa, Nando (Ralita 45'), Fede (Antic 75'), Simon (c) (15), Molera, Falvert (12), Cufi, Xuni, Pau (Jose 67'), Hagi i Txupi. Delegat: Narcís Ribot
També van donar suport a l'equip en Txuri, en Tínez i l'Ayoub.