dimarts, 19 de febrer del 2013

Decepció a la Fuixarda: Gòtics B 18- Monstres 6

Diumenge passat, a la Fuixarda vàrem viure un partit en general poc vistós i molt aturat. El Gòtics va tenir uns primers 15 minuts de joc molt dinàmic i fluid, avançant metres i posant les coses difícils a la defensa del Banyoles, que no va estar gaire fina. Fruit d'aquests atacs, passats els 10 minuts de joc aconseguien el primer assaig no transformat. D'altres n'haguessin pogut fer si no hagués estat per errors en la darrera passada. De mica en mica els Monstres van anar despertant, però sense fer un joc gaire efectiu. De tota manera, en dues ocasions, en Falvert va transformar dos xuts a pals de cops de càstig avançant els visitants al marcador (5-6). A les darreries de la primera part, un xut mal defensat per part dels de Banyoles va fer pujar el segon assaig del Gòtics, posant el parcial de 10 a 6 de la mitja part. Durant la segona part, el joc fou força ensopegat, sense gaire continuïtat per cap dels dos equips. Un altre error dels tres quarts del Banyoles va ser aprofitat de nou pel 12 local, que feu un bon partit, per fer el tercer assaig dels barcelonins i deixar el marcador en 15 a 6. A partir d'aquí, el joc passà a ser dominat pels Monstres, tot i que les moltes imprecisions dels seus atacs impedient finalitzar les jugades amb èxit, i un arbitratge poc madur sancionava el joc sense acabar d'entendre'l. Un cop de càstig sancionat contra els Monstres fou aprofitat pels locals per posar el definitiu 18-6. Cal lamentar la mala actitud d'algun seguidor del Gòtics que oblidant-se dels valors d'aquest esport, es va dedicar bona part del partit a intentar escalfar un partit molt trabat. Ambdós equips, però van seguir el seu joc, que tot i la duresa d'algunes accions locals, es va mantenir en els límits del joc. No podem acabar felicitant els barcelonins pel seu tercer temps, que, en consonància amb la crisi que estem patint, fou simbòlic.
Van jugar: Porxas, Xovi, Carles (Guillem, 40'), B. Pagès (Ralita 60'), B. Juscafresa, Nando (Simon 40'), Antic (Fede 40'), Arnau (c); Molera, Falvert (6), Cufi, Txupi (Xuni 30'), Bosco (Pau 60'), Jose i Hagi.
Delegat: Narcís Ribot
Entrenadors: Alejandro Rover i Bernat Llobet
El proper partit és aquest dissabte 23 de febrer a les 19:30 al Camp Vell de Banyoles contra els Taus d'Amposta. Vine a animar als Monstres!!!