divendres, 15 de febrer del 2013

Tercera A Segona Volta: Diagnòstic i Prediccions

Aquest cap de setmana comença la segona volta de la Tercera divisió A. Cinc jornades que definiran quin equip jugarà a segona la temporada que ve. Tot seguit fem un breu comentari de cada equip seguint l'ordre amb el quan s'enfrontaran als Monstres:

Gòtics B: Imprevisible. La primera volta l'ha acabada en 4ª posició amb dues victòries i dues derrotes i un partit menys. Quan juguen a la Fuixarda són un equip perillós. Basen força el joc en els seus  davanters, però si disposen d'algun jugador del primer equip, el seu nivell augmenta significativament i també millora el seu joc de 3/4. No és un candidat a pujar de categoria, però pot donar sorpreses a la resta d'equips.
Històric de resultats: 11-12: Gòtics-38 Monstres- 0; 12-13: Monstres-37 Gòtics-8
Partit diumenge 17 de febrer a Barcelona.


Taus d'Amposta: En progressió. És un club jove, segona temporada en competició,  amb un equip de jugadors forts i ambiciosos, però de joc no gaire organitzat. Durs en defensa, però en atac encara els manca seguretat. De tota manera, la seva progressió creixent els fa perillosos i cal posar-hi els 5 sentits per enfrontar-s'hi. Els Taus van 5ès a la lliga amb un partit guanyat i 4 de perduts.
Històric de resultats: 11-12: Taus-7 Monstres-39; 12-13: Taus-0 Monstres-38
Partit dissabte 23 de febrer a Banyoles.

BUC B: Contundent. El segon equip del BUC, és probablement l'equip més fort d'aquesta lliga. Té jugadors joves i alguns de veterans, És l'equip més fort en els contactes, tant defensius com ofensius. Tenen una plantilla força compensada, i sobretot demostren la seva superioritat en les segones parts, mostrant un joc ràpid i perillós, La seva defensa és molt organitzada i només se'ls pot competir mantenint la disciplina en defensa els 80 minuts de joc. Van 2ns a la lliga amb un partit menys, essent l'únic equip imbatut de la categoria. Clars aspirants a l'ascens.
Històric de resultats: 12-13: BUC B-19 Monstres-7
Partit dissabte o diumenge 3 de març a Banyoles


Manresa: Sòlid. Són els líders de la classificació amb un partit més que el BUC B. Només han perdut un partit. Tenen un joc de davantera força consolidat i efectiu que exploten amb intel·ligència. És un equip ordenat amb algun jugador experimentat que dóna seguretat a l'equip. En jugades puntuals són perillosos amb els tres quarts, però no tenen regularitat en el joc desplegat. Equip lluitador fins el darrer instant del partit. És un altre aspirant a l'ascens a 2ª divisió.
Històric de resultats: 11-12: Monstres-10 Manresa-17, 12-13: Manresa-12  Monstres-18; Monstres-16 Manresa-20
Partit dissabte o diumenge 16-17 de març a Manresa

Osona-Crancs: En reconstrucció. Després de 35 anys de vida, els crancs de Vic pateixen un cert retrocés degut a una plantilla amb moltes lesions i una mica curta. Baixats de segona la temporada passada, no han trobat el camí de la victòria en aquesta Tercera A, tot i el mestratge i veterania d'alguns dels seus jugadors. Equip molt competitiu que baixa considerablement el rendiment a la segona part. Cuida molt el joc interior i el recolzament, però acusa la manca de banqueta per afrontar amb garanties els seus encontres. Són els cuers de la categoria, amb tots els 5 partits perduts, situació que no reflecteix el seu esperit de lluita quan s'enfronten a qualsevol rival.
Històric de resultats: 12-13: Monstres-6 Osona-10; Osona-15 Monstres-27
Partit dissabte o diumenge 23 o 24 de març a Banyoles

Monstres de Banyoles: Treballat. Els Monstres tenen un equip força equilibrat, amb fases estàtiques dispars. Si bé són fort en la melé, tenen mancances en la touche. És un equip organitzat defensivament, amb fases de bon joc, però mancat de la capacitat de resoldre situacions clares de puntuar en els darrers metres. Es mostren un tant irregulars en el seu joc. Actualment ocupen el tercer lloc de la classificació, amb 3 victòries i dues derrotes. És un altre aspirant a l'ascens, que haurà de lluitar molt i bé per aconseguir-lo.




QUE SEGUEIXI LA FESTA!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada