dilluns, 16 de setembre del 2013

Pretemporada de Segona

I no perquè no sigui de primera quant a dedicació, esforç, ganes i sacrifici, sinó perquè després dels reajustaments de la 1ª Estatal, hem pujat a Segona Catalana gràcies al tercer lloc obtingut en la passada temporada a Tercera Catalana. Aquest ascens ens planteja nous reptes carregats d'il·lusió i motivació, però també de la necessitat de fer les coses ben fetes des del primer dia.
Hem començat entrenant la darrera setmana d'agost, i durant el mes de setembre entrenarem els dimarts, els dimecres i els divendres amb la novetat de tornar al Camp Vell. Aquest retorn ens permet entrenar amb millors condicions donada la qualitat d'aquesta instal·lació per a la pràctica del rugbi. Afrontem també la nova temporada amb cares noves i algunes baixes, però els més de trenta jugadors en plantilla auguren una temporada competent i competitiva que esperem que s'encari amb el màxim de jugadors assistint als entrenaments i partits de preparació.
La "nova" lliga de segona divisió ens portarà per bona part de la geografia catalana, des de Reus a Manresa, passant per Martorell, Castelldefels, Parets del Vallès, Barcelona (BUC i Enginyers), Santa Coloma de Gramanet i Alella. Ara per ara és difícil pronosticar quins equips poden ser favorits per pujar a primera, però els Monstres aspirem a fer un bon paper, ser forts a casa i competir els partits a fora, i la temporada ens posarà allà on ens pertoqui.

Igualment aquesta temporada comptarem amb un equip de categoria cadet i un d'infantil, així com un sub-18 femení, a més de l'escola de rugbi. esperem el suport de tothom per a tirar endavant amb força aquesta nova temporada, la quarta de la nostra curta història.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada