divendres, 11 d’octubre del 2013

Diumenge, debut a Segona: Manresa-Monstres

Després d'una pretemporada intensa, amb hores d'entrenament i d'esforç, amb dos partits de preparació (Olot i Senglars) i una bona barbacoa a cal Borrell, aquest diumenge els Monstres de Banyoles debuten a Segona Catalana, i ho faran en un camp conegut, el de Manresa. Curiosament, ambdós equips debutaran en aquesta categoria enfrontant-se entre ells. L'historial de partits amb els manresans és divers, amb derrotes i victòries a domicili per part dels dos equips, però amb una trajectòria semblant. De ben segur que diumenge serà un partit disputat i dur.

La bona notícia és la quantiat de jugadors sènior rècord d'aquesta temporada. El rugbi a Banyoles gaudeix de bona salut, ara cal també que millori el joc per fer front a aquesta temporada 2013-14. Igualment amb força han començat a entrenar les categories inferiors, amb la novetat de l'equip sub-18 femení, que compta amb unes 15 jugadores, i el sub-16 i sub-14 masculí, que estan consolidant el nombre de jugadors. A totes elles i ells, els desitgem el millor, i que vagin forjant el futur d'aquest equip.

El partit de diumenge començarà a les 13:00 a les instal·lacions del nou Congost de Manresa. Agraïm a l'hotel Ripoll de Sant Hilari que ens convidi a esmorzar, camí de Manresa.







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada