dilluns, 14 d’octubre del 2013

Debut dels Monstres a Segona amb victòria: Manresa 25 – Banyoles 32

El diumenge 13 d’octubre de 2013 hem pogut presenciar el primer partit del Banyoles Rugby Club a Segona Catalana en l’historia del club. L’equip ha arribat a Manresa al migdia i ha estat a les 13:00 quan l’àrbitre ha iniciat el partit. El Banyoles ha començat fort, amb concentració i fent passades de pilotes llargues fins que al minut 6 G. Puigvert ha fet la primera marca del partit que, transformada per en David Puigvert, ha col·locat el Banyoles amb un resultat inicial de 0-7. Tot i això, l'eufòria ha estat momentània ja que en el minut 12 el Manresa ha aconseguit fer la seva primera marca d'aquest any situant el marcador 5-7. Estant els Monstres més atents al joc del rival i tenint el Manresa consciència del potencial del Banyoles,  la primera part ha acabat amb un resultat de 10-22, amb marques de G. Puigvert, M. Bosc i X. Alsius.

La segona part a començat amb un xut a pals per part del Manresa, situant el marcador 13-22. El Banyoles, continuant amb la mentalitat de la primera part, ha decidit obrir al màxim possible les jugades fent servir més la velocitat de mans  que no pas el joc en penetració, aconseguint G. Puigvert fer marca de  al minut 58. El Banyoles, tot i que ha continuat desplegant un bon joc ofensiu, ha fet diversos errors en defensa que sumats a una bona  melé del Manresa han costat dues marques, al minut 63 i 74, deixant el marcador 25-27 a tan sols 5 minuts del final. Quedant així doncs uns ultims minuts de joc, en una de les ultimes jugades ofensives, S. Cufí ha sabut trampejar la defensa del Manresa i J. Punset ha aconseguit fer una última marca deixant un resultat final de 25-32, donant al Banyoles 5 punts de lliga.
Ha estat un bon començament pels Monstres aquest any a Segona, on hem pogut veure en que ens hem de centrar en la defensa per tal de millorar el joc. Cal destacar la bona feina de l'àrbitre, facilitada pel bon comportament d'ambdós equips.

El pròxim partit de lliga serà el dissabte dia 19 a Banyoles, on els Monstres s’enfrontaran l'Alella Rugby Club a les 4 de la tarda al Camp Vell.

Van jugar: Porxas, Ruiz, Borrell (Notley, 40'), B. Juscafresa, Rivera, Parals, Pulga, Puig (c); Molera, G.Puigvert, Alsius, Tínez (Cufi, 55'), Pau, Bosco (Robert, 70') i G.Puigvert. També hi eren: Eugeni, Antic, Lluís, Jepi i Miguel.
Àrbitre: Eduardo Romero.