diumenge, 20 d’octubre del 2013

Victoria dels Monstres a casa: Banyoles 36 - Alella 17

En la tarda d’ahir vam poder veure el primer partit a casa del Banyoles R.C. en  aquest any a Segona Catalana. En aquest partit, segon de la lliga, els Monstres de Banyoles s'han enfrontat a l'Alella, equip amb qui encara mai havien tingut l'ocasió de jugar.

El partit va començar a les 16:00 amb xut inicial del Banyoles. L’equip va sortir concentrat  i mostrant una gran tècnica de joc. El Banyoles va aconseguir guanyar diverses melés que tenia l'equip rival a favor, tot i que en les touchs va mostrar alguna mancança. Respecte al partit anterior el Banyoles ha mostrat una millora considerable en els placatges i la pressió defensiva durant la primera part. Als 6 minuts de partit Miquel Cros va aconseguir fer assaig després d'un xut a seguir, obrint el marcador 5-0 només començar.

Durant els últims minuts de la primera part el Banyoles menys concentrat en el partit, va cometre alguns errors en les passades tals com avants i caigudes de la pilota. El marcador al finalitzar la primera part va quedar 5-5.

Durant la segona part el Banyoles va tornat a cometre alguns errors defensius, tot i això els jugadors van saber crear més d'una oportunitat. Després de la marca de Xavi Ruiz, Sergi Cuffi va aconseguir fer la tercera després d'esquivar els últims jugadors rivals davant la línea d’assaig. Gràcies a l'assaig d'en Ferran Rivera i d'un drop d'en Guillem Puigvert, els Monstres van aconseguit eixamplar la diferencia en el marcador, deixant un resultat de 31-5, l’Alella va aconseguir interceptar més d'una pilota,  aconseguir fer dos marques i situar el marcador 31-17 a pocs minuts del final. En l'última jugada del partit el Banyoles va aconseguir fer el darrer assaig gràcies a Xavi Ruiz  donant un resultat final de 36-17 pel Banyoles.

Gran partit dels Monstres a casa, on hem pogut veure com el Banyoles va posant en pràctica jugades noves i com l’equip es va complementant. El proper dissabte, els Monstres tornen a jugar a casa contra el Martorell, que també ha guanyat els dos partits de lliga disputats i és colider amb 10 punts.

Van jugar: Xavi Ruiz, Xavi Porxas, Guillem Borrell (Jack Notley min 40) Simon Puig, Bernat Pagès, Bernat Juscafresa, Sergi Parals (Antic Is min 67), Guillem Faixedes (Ferrran Rivera min 48), Guillem Puigvert, David Puigvert (Eugeni Masgrau min 66) , Xavier Alsius, Sergi Cufi, Sergi Martinez (Miquel Bosch min 50), Miquel Cros (Josep Martí min 64), Albert Molera, . També hi era Lluís Quintanas.

Àrbitre: Francesc Padilla.