diumenge, 27 d’octubre del 2013

Primera derrota a casa: Banyoles 5 – Martorell 35

El Banyoles Rugby Club va jugar ahir a casa el seu tercer partit de lliga, el qual va significar la primera derrota de la temporada.

El partit va esta marcat pel Banyoles amb una molt bona primera part. Els monstres ja s’havien enfrontat al Martorell en més d’una ocasió i ja sabien quin tipus de rival era. El Banyoles va dur a terme un molt bon joc defensiu placant a baix i no deixant passar els contraris, i sobretot una molt bona melé superior a la dels visitants.  El Martorell, veient la defensa dels Monstres va optar per sumar punts mitjançant xut a pals en dues ocasions. Cap al final de la primera part el Banyoles va fer la primera i única marca del partit a mans de Simon, després de dues melés a 5 metres de la línea d’assaig. Així doncs la primera part va acabar amb un resultat molt ajustat, 5-6 a favor del Martorell.

La segona part va començar amb alguns canvis en ambdós equips i als pocs minuts el Martorell va aconseguir fer la seva primera marca, la qual va anar seguida d'una altra pocs minuts després. Aquests dos assaigs van minvar la moral dels jugadors del Banyoles cometent així errors tant en defensa com en atac. El Martorell va continuar amb la mateixa línea de joc i robant la pilota dins de la melé en més d’una ocasió. El partit va anar avançant en aquesta línea fins que l’àrbitre va xiular el final amb un resultat de 5-35.

Els Monstres vam podem veure una molt bona primera part, on es van posar en pràctica moltes coses que s’havien anat treballant als entrenaments, tot i que la segona part no va seguir aquest ritme i va ser dominada pels de Martorell. El pròxim partit dels Monstres serà el dia 9 de novembre a Barcelona, on s’enfrontaran al CNPN Enginyers B.