dilluns, 11 de novembre del 2013

Derrota a Barcelona: CNPN ENGINYERS B 29- 15 BANYOLES RUGBY CLUB

Aquest dissabte dia 9 de novembre, els Monstres de Banyoles es van enfrontar al CNPN Enginyers B, equip Barceloní amb una llarga historia dins el rugbi català.

El partit s’inicià a les 18:00 a al camp de la Mar Bella. Els monstres van començar el partit amb empenta, intentant jugar en camp del rival utilitzant el joc al peu. Tot i així, els Enginyers van aconseguir fer assaig al minut 6 després d’una melé a 5 metres. La primera part va continuar desenvolupant-se majoritàriament al mig del camp. Els Monstres van cometre varis errors en els placatges i juntament amb algunes melés que es van enfonsar, la primera part va finalitzar amb un marcador de 17-0 favorable als locals.

Els primers minuts de la segona part van continuar amb la dinàmica de la primera, moltes pilotes robades pels barcelonins i alguns placatges massa alts. Al minut 60 un xut a pals de Puigvert va aconseguir anotar els primers punts pel Banyoles, ficant el marcador 17-3. Desprès d’una marca dels Enginyers al minut 63, Marcè va aconseguir robar la pilota i endur-se-la fins a prop de la zona d’assaig. Simon va aprofitar l’ocasió i va fer el primer assaig del Banyoles. Els Monstres, veient el marcador 24-8 van animar-se més, oferint un millor joc d’atac i guanyant melés. Al minut 74, Porxas va fer un assaig i Puigvert va aconseguir anotar el xut, fent que el Banyoles es situes 24-15, aconseguint momentàniament un punt de bonificació a la lliga. A les acaballes del partit, els Enginyers van aconseguir fer una última marca, deixant un resultat final de 29-15.

En el pròxim partit els Monstres s’enfrontaran al Castelldefels Rugby Club. El partit es jugarà el dissabte 16 de novembre a les 16:00 al Camp Vell de Banyoles, us hi esperem!