diumenge, 17 de novembre del 2013

Victòria a casa: BANYOLES R.C 26 – 5 CASTELLDEFELS R.C

Aquet dissabte dia16 els Monstres es van enfrontar al Castelldefels R.C 4t classificat de la lliga. Els Monstres arribaven 5ès a aquest encontre, a 4 punts dels rivals.

Durant la primera part els banyolins van optar per un joc més dinàmic, passant moltes pilotes als tres quart fent així moure més el rival. La major part del joc es va a dur a terme en el mig del camp. El Banyoles va mostrar un molt bon joc, perdent poquíssimes pilotes i fent gairebé cap avant.  Durant el primer temps es va optar per xutar a pals en diverses ocasions per així anar sumant punts. Puigvert va fer durant la primera part 4 xuts que li van donar als monstres un resultat de 12-0 al finalitzar el primer període de joc.

Durant la segona part l'estratègia va ser més o menys la mateixa però amb la intenció de fer uns quants assaigs per tal de sentenciar el partit i així va ser. Al minut 48 hi va haver la primera marca del partit a mans de Marcé, i una altra al minut 54 a mans de Puigvert. En ambdues marques el xut va entra a pals, donant un resultat de 26-0. En els últims 15 minuts de partit, els monstres van continuar desplegant el mateix joc, tot i que amb alguns errors i tenint amonestats dos jugadors amb targeta groga. Això va permetre que en els últims minuts el Castelldefels aconseguís fer la primera i única marca del partit. Donant un resultat final de 26-5.