diumenge, 24 de novembre del 2013

Un Banyoles imparable: XV del Vallès 12 – 16 Banyoles Rugbi Club

En el dia d’ahir dissabte 23 els Monstres es van enfrontar per primer cop als coneguts com Espartans de Granollers, equip que ja fa temps que es troba a Segona Catalana.

Seguint la dinàmica del partit anterior contra el Castelldefels, els Monstres van sortir amb la idea de jugar en camp contrari per sumar punts. Tot i això l’equip rival, veient el potencial del Banyoles i en succeir la majoria del joc al mig del camp, també van optar per aquesta estratègia, produint-se a la primera part un total de 3 xuts a pals que deixaren un resultat de 6-3 a favor dels Espartans. Xavi Ruiz va ser l’encarregat de xutar a pals durant tot el partit per part dels Monstres.
Durant el primer temps els Monstres van oferir un joc al nivell del contrincant, guanyant moltes melés i essent precisos en les touches. Els tres quarts van obrir diverses pilotes que propiciaren l'avanç de l’equip. Els Espartans per altra banda, van optar per fer un joc més agrupat i en penetració.

La segona part va desenvolupar-se més en terreny de joc del Banyoles que en el dels locals. Els Espartans veient que en més d’una ocasió els Monstres estaven desconcentrats van aconseguir en diferents jugades arribar fins molt a prop de la línea de marca, malgrat no aconseguir fer cap assaig. Ambdós equips van seguir amb al dinàmica de xutar a pals quan fos possible, així doncs durant la segona part fins el minut 63 es van produir diversos xuts deixant un resultat de 12-9. Al minut 63 gràcies a un trencament de la línia de 3/4 local protagonitzat per R. Marcé, els Monstres aconseguiren fer el primer i únic assaig del partit a mans de S. Parals amb transformació a pals de Xavi Ruiz, deixant un resultat final de 12-16.

Durant els minuts que van quedar ambdós equips van intentar fer l’assaig que donés la victòria o que consolides el resultat. Els Espartans en els últims minuts del partit van aconseguir arribar a la línea de marca però sense poder fer assaig.

Tot i el fred els Monstres de Banyoles van saber lluitar contra un rival difícil i vèncer en camp contrari. Amb aquest resultat, els banyolins segueixen 5ès d'una classificació molt apretada entre el segon i el sisè classificats. El pròxim partit serà el dia 30 de novembre a Banyoles en el qual els Monstres s’enfrontaran al Reus Rugby Club a les 16:00. Us hi esperem a tots i totes!