dilluns, 2 de desembre del 2013

Els Monstres es treuen l'espina: Banyoles Rugby Club 48 - 3 Reus Deportiu

Aquest dissabte dia 30 de Novembre els Monstres es van enfrontar al Reus Deportiu, equip que havia derrotat  als Monstres 94 a 6 en el primer any de vida dels banyolins. Els de Banyoles van sortir al camp motivats i molt concentrats en el joc.

Durant la primera part el domini va ser completament dels Monstres, els quals van mostrar una gran fluïdesa de joc, movent molt la pilota per la línia, amb bons recolzaments. Les poques ocasions en que es van produir melés, els monstres no tan sols van guanyar les que tenien a favor sinó que en diverses ocasions van aconseguir la pilota de les melés favorables al Reus, propiciant en dues ocasions fer assaig. El Reus per altra banda va saber escapolir-se dels placatges locals en alguna ocasió fent arribar la pilota als jugadors més ràpids, tot i que sense gaire èxit en els darrer metres.

La primera part transcorregué amb una successió d'assajos per part dels Monstres, deixant un resultat de  43-0, anotant els jugadors Porxas, Pagès, Punset, Puig, Molera, i Rivera.

Fotografía de Harold Abellan

La segona part s'inicià amb un assaig de Puig, i tot i que era d'imaginar que el partit seguiria la mateixa dinàmica, els Monstres no van aconseguir fer cap punt més. Durant els 40 minuts el Banyoles cometé diversos errors i no va saber avançar i/o mantenir la possessió de la pilota i el Reus va ser capaç d'incomodar el joc local i crear perill.

Al minut 62 el Reus va aconseguir fer 3 punts de drop que van significar el resultat final de 48-3. Els Monstres van demostrar un bon joc durant la primera part que no van saber consolidar en el segon temps a causa de la falta de concentració i l'encert dels visitants. Amb aquesta victòria, els de Banyoles es col·loquen en una còmoda tercera posició empatats a punts amb el Santa Coloma.

Interessant a remarcar que els dos equips van gaudir d'un bon tercer temps amb barbacoa i xumixurri argentí de qualitat fet de la mà de l'entrenador Alejandro Rover. Igualment, després del partit, una representació de l'equip va lliurar als voluntaris del Banc del Aliments els productes alimentaris recollits pels jugadors i aficionats durant el partit.

El Banyoles Rugby Club continuarà treballant dur de cares el proper partit contra el BUC B, un club històric dins del rugbi català. El partit es jugarà el dia 21 de desembre a Banyoles a les 4 de la tarda. Us hi esperem a tots i totes!!

Han jugat:
Lloveras, (Quintana, 40), Ruiz, Porxas (Notley 64), B. Juscafresa (Faixedas 54), Rivera, Punset, Pagès (A. Juscafresa 40), Puig, Molera, Alsius, Martínez, Arolas (Masgrau 50),  Monsalve (Marcé 50) , Puigvert, Cros (Capallera 40)

Entrenadors: Alejandro Rover i Bernat Llobet.
Delegat: Narcís Ribot.
Arbitre: Joan Castell

PD: El fotògraf Harold Abellan va fer un bon reportatge del partit que podeu veure a la nostra pàgina de facebook