dimarts, 27 de gener del 2015

Banyoles R.C.10-21 C.R. Tarragona. Muraaallaaaaaas, murallas de tarrrrragonaaaaa


 Nova jornada de Rugbi al camp vell de Banyoles, aquesta vegada rebent la visita dels de la capital   d'Hispània, rival directe en la classificació ja que arribaven a Banyoles a jugar en condició de tercers just amb un punt de diferència. El Banyoles també necessitava tots els punts possibles per poder liderar la taula.

foto: Clara Pigazzi
Però ja als primers minuts, es veurien les intencions del Tarragona, que a partir del segon minut de partit ja portava el joc al terreny dels locals, inclús provant de puntuar mitjançant un xut a pals fallat només al minut sis. Tot i això, un error en la sortida de pilota dels Banyolins, era aprofitat pel flanker tarragoní per plantar la pilota i estrenar el marcador (0-5 8').

A la represa després d'aquesta marca, els locals semblava que començaven a reaccionar, capgirant el joc cap al camp visitant, tinguen inclús dues oportunitats per acostar-se al marcador amb dos xuts a pals, un de desviat i l'altre al pal, però en uns moments en que el Tarragona havia recuperat la dinàmica dels primers partits, un nou xut a pals eixamplava la diferència a 0-8 (19'). El joc es veia en els minuts següents atrapat en terreny dels monstres, però els últims 5 minuts de la primera part el Banyoles va començar a assetjar el camp del Tarragona, i en una consecució de fases molt contundents, Guillem Puigvert veu forat per trencar la línia, planta la ovalada, i, ell mateix, transformaria per posar un ajustat 7-8 al marcador. La resposta però no es faria esperar, i cap a les acaballes de la primera part, els tarragonins tornen a flairar la zona de marca local, i tindria lloc un cop de càstig que aprofitarien per marxar al descans amb un 7-11.


foto: Clara Pigazzi
La segona part  començaria amb tres canvis per part dels locals, entraria Simón per Rivi, Isma per Ayoub i Sergi per Carles, i un altre xut a pals del Banyoles que posaria altre cop el marcador amb un sol punt de diferència (10-11  41'), i tres minuts després tindrien una altra oportunitat, aquest cop per avançar-se, però no va ser possible i Puigvert va errar el xut. En els minuts següents, els locals van haver de fer un nou canvi a causa d'una lesió al canell de Cros, que seria substituït per David Puigvert. Els de Tarragona llavors van tornar a portar el joc en terreny Banyolí, i tret d'un parell d'incursions del Banyoles en camp contrari, els següents vint minuts es jugaven pràcticament entre la 22 local i el mig del camp, fins que al minut 24, una pèrdua de pilota en un ruck seria seguida d'una ràpida jugada dels del Sud que tornaven a plantar la ovalada posant 5 punts mes de terreny en el marcador. 

foto: Clara Pigazzi
Al 65 entrava al camp el debutant Jordi Tarrés (no el de trial no, ja s'ha fet gran) que substituiria a Guillem Pérez que arrossegava unes molèsties al tormell, i al 68 els locals farien l'ultim canvi, entrant Ralita per Bernat Juscafresa. El joc es va tornar encara més dur i cap dels dos equips avançaven. Un parell de noves oportunitats per ambdós equips, que no es veurien realitzades semblaven dir a l'afició que el partit s'acabaria així, però, quasi sobre la botzina, el Tarragona faria un últim assaig que deixava el marcador amb un 10 a 21 que esborrava la possibilitat als Monstres de ni tan sols tenir el punt de bonus defensiu.

En fi, el Tarragona surten  líders del camp del Banyoles i els Monstres cauen a la sisena posició, això si, empatats a punts amb tres equips més i tinguen en compte que entre primer i setè només hi ha quatre punts de diferència, podem dir que muralles més altes han caigut.




Banyoles no es cansa!!




Vàren jugar: Porxas, Xovi, Carles (Sergi 40'), Rivi(Simón 40'), Bernat J.(Ralita 68'), Pulga, Xuri, Arnau, Pulido, Xuni, Cros( David P. 47'), Arte, Guillem P,, Ayoub (Isma 40'), Pérez (Tarrés 65').

També hi eren: Tety

Entrenadors: Bernat Llobet i Alejandro Rover

Delegat: Antic Is

Àrbitre: Víctor Palenque











Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada