dimarts, 3 de febrer del 2015

Martorell R.C. 3-60 Banyoles R.C. VENT A FAVOR

Dissabte ventós, ja que quedava la ressaca del temporal de ponent que va assotar la part central del país, i els monstres arribàvem tocats de l'ultima derrota i amb ganes de donar un cop d'efecte per a poder dir que el partit contra el Tarragona quedava oblidat. El primer objectiu de l'equip era deixar de encaixar marques als primers deu minuts del partit i tornar a aconseguir el control contra el joc per poder deixar de tirar d'èpica o de confiar en divines providències.

Així doncs, el partit va començar ja de fosc i sense poder tenir el fons del massís de Montserrat, però tan sols al minut tres els monstres ja rebien el primer clatellot, amb un cop de càstig xutat a pals i a contravent del Martorell, el qual, lluny de desanimar l'equip visitant, li feia l'efecte de injecció d'ànims per a començar a treballar dur per capgirar el marcador. Així, a la represa, els monstres es feien amb el control de l'ovalada havent deixat clar que entrar al seu camp tenia un preu, ja que la defensa va ser organitzada en tot moment, i el premi arribaria al minut 10 de mans de Simón, que plantaria la pilota  per deixar un avantatge de 2 punts al marcador (3-5 10').

La llauna ja era oberta, i per els locals van començar els problemes, ja que tot i la pilota canviava de mans en molts moments per a les pèrdues d'ambdós equips i també pescades en el ruck, els Martorellencs en tot moment es trobaven amb la duresa de la defensa Banyolina, i al minut 10, el mateix Simón tornava a posar més distància al marcador (3-10), i tan sols 4 minuts després, el mig de melée Molera s'escapava de les mans dels Diables i tornava a eixamplar el marcador, aquest cop transformat per Guillem Puigvert (3-17). El partit no canviaria la dinàmica d'aquests primers vint minuts, i a 7 per el final de la primera, l'arrier Cristian tornava a plantar la pilota en una altra acció de velocitat i s'anava al descans amb un tranquilitzador 3 a 24.

A la segona part, el Banyoles sortia a contravent i amb ganes de més, i només va realitzar un canvi en la primera línia, entrant Sergi per Carles, i tornant a aprofitar la velocitat i la contundència en el placatge de l'equip, als 10 minuts Simón que s'havia llevat inspirat, firmava la seva tercera marca del partit (transformada per Puigvert 3-31) i tan sols 4 minuts després, en un altre bon joc de mans, l'ala Llorens tornava a plantar la pilota (transformat 3-38 54') just al límit de la banda després d'una passada en safata de plata de Xupi, que havia entrat tan sols dos minuts abans en substitució d'Arte. El monòleg dels Monstres a la segona part seria contundent, ja que Ayoub, que entrava per Isma al 54, al 58 feia un altre assaig (3-43) i deixava poder jugar a plaer als visitants. El Martorell cada cop es desordenava més però no es rendia, i va arribar a assetjar la línia de marca visitant els quals in extremis van poder capejar el temporal, amb molts problemes, però els Monstres, havent realitzat l'ultim canvi, entrant Notley per Porxas, van tornar a sortir a embestir fins que el Capità Arnau, feia una altra marca (3-50 66'), i tan sols 5 minuts després i seguint el mateix esquema de joc, Simón tornava a plantar la pilota,  aquest cop transformada per Cristian (3-55 71') el qual va fer que els Diables es llancessin amb més ganes a l'atac per poder escurçar una mica el marcador. El joc en els últims deu minuts va continuar siguen contundent, arribant a quedar el Banyoles amb 14 homes per la groga a Bernat Juscafresa per faltes reiterades, i amb els Diables intentant aprofitar un cop de càstig dins la 22 Banyolina, el qual es va haver de repetir diverses vegades però tot i l'embestida de la davantera local, la davantera visitant resistia tots els embats. l'ocasió va arribar al seu final a causa de pilota retinguda del local just a tocar el seu objectiu, i a la sortida el Banyoles, aprofitant la seva velocitat, creuava el camp obtenint una última marca, altre cop de Simón, i deixant un definitiu i contundent 3-60 al marcador.

Aquest marcador combinat amb la resta de resultats de la jornada, tots molt bons per als interessos Banyolins, fan que els monstres arribin a l'única jornada de descans amb el lideratge assolit, i amb prou temps com per polir errors i ajustar les peces de l'engranatge que han anat ballant en els primers compromisos d'aquesta segona volta.

Banyoles no es cansa!

Vàren Jugar: Porxas (Notley 61'), Xovi, Carles (Sergi 40'), Rivi, Bernat J. , Arnau, Xuri, Simón, Molera, David P., Isma (Ayoub 54'), Arte(Xupi 50'), Guillem P., Llorens, Cristian.

També hi eren: Rover, Pulido.

Entrenadors: Bernat Llobet i Alejandro Rover.

Delegat: Antic Is

Àrbitre: Josué García