dimarts, 17 de febrer del 2015

Barcelona Enginyers Rugby B 17-22 Banyoles R.C. Missió a Mar Bella

imatge d'Arxiu de la passada campanya
Els Monstres visitaven els que havien sigut els rivals a batre a la recta final de la temporada passada, i en un camp, el de la Mar Bella, en el qual encara no hi havien guanyat mai. I així, mentalitzats com en el passat partit en que la manera de començar-lo  era molt important de cares a mantenir la calma i poder desplegar el seu millor joc.

Així, ja en els primers minuts, els Monstres ja tenien la primera oportunitat per a estrenar el marcador amb un xut a pals, però malauradament va sortir desviat a la dreta dels pals, però els Banyolins ja havien mostrat la seva intenció de no deixar passar gaire els contraris cap al seu camp. El primer quart d'hora, a part d'un parell d'internades poc perilloses dels locals en el nostre camp, es va jugar pràcticament tot en camp contrari. Els monstres manaven a les melées, tant en les pròpies com robant alguna que altre contrària, i així, a base de constància, paciència, i possessió de la ovalada, al minut 20 Pela envia un cop de càstig a Touch dins la 22 contrària, on la davantera intenta entrar fent un maul, el qual se'n va a terra, i, desprès de tres fases a banda i banda del camp, Jack "Scottish Locomotive" Notley trencava la línia defensiva contundentment i plantava la pilota a marca, i, Guillem Puigvert transformava estrenant el lluminós amb un 0-7 (23'). El Joc transcorreria en la mateixa dinàmica fins que al cap de 10 minuts, un fora de joc dels de Poble Nou provocava la groga del 12 barceloní per reiteració i els Monstres aprofitaven l'oportunitat per ampliar el marcador a 0-10 gràcies a un altre xut a pals de Guillem. Els últims 5 minuts però, els Enginyers contraatacaven i començaven a assetjar la 22 visitant, fins que trencaven la defensa i amb una passada des de terra, s'escapa el 10 local i planta la pilota sota pals deixant un ajustat 7-10 que ens enviava als vestidors.

La segona part s'iniciaria sense canvis, i començaria amb un altre cop de càstig fallat per els visitants, i també amb un assetjament cap al camp local que pràcticament calcava  l'inici de la primera part. Així doncs, al cap de 11 minuts de insistència davant la 22 Barcelonina, Xovi esberlava la línia defensiva amb l'empenta de Rivi i Arnau, i plantava la segona marca eixamplant el marcador a 7-15 ja que aquest cop no seria transformada. Al cap de tres minuts però, un cop de càstig prop de la 22 visitant era aprofitat pel xutador contrari per ajustar el marcador a 10-15. Els Monstres en aquest moment no es donarien per desafiats i continuarien tinguen la possessió de la pilota. Al minut 66 els visitants farien el primer canvi, entrant Llorens per Isma, i un parell de minuts després però, el 12 local en una jugada per el lateral dret entra a línia de marca i aconsegueix centrar la marca prop de pals després d'esquivar dos contraris dins la zona d'assaig. Aquesta jugada capgirava el marcador 17-15 a falta de 15 minuts per al final del partit, i després d'uns quants minuts caòtics, el Banyoles iniciava la ofensiva final, entrant en camp contrari i sense cap tipus d'intenció de tornar-ne a marxar. Els Monstres farien el segon i últim canvi en la primera línia, entrant Rover per Notley, i el conjunt visitant no parava d'apretar i apretar, i finalment, a tres minutets per al xiulet final, un petit error en la defensa contrària fa que Molera trenqui en un primer moment per després habilitar Simón que plantaria la pilota sota pals que deixaria, un cop transformat, el definitiu 17-22 en el lluminós.

Nova victòria del Banyoles que sap que cada punt compta, en una lliga on la part alta està molt igualada i qualsevol cosa pot passar en el que resta de temporada. Així doncs, cal ja centrar-se en el pròxim partit a Castelldefels, i treballar sense parar per a que no decaigui la dinàmica on ha entrat el conjunt del Pla de l'Estany.

Banyoles no es cansa!!

Vàren Jugar: Porxas, Xovi, Notley (Rover 70'), Rivi, Bernat, Arnau, Xuri, Simón, Molera, Pela, Arte, Guillem, Xupi, Isma (Llorens 65'), Cristian.

També hi eren: Antic Is

Entrenadors: Bernat Llobet i Alejandro Rover

Delegat: Antic Is

Àrbitre: Oscar Garcia