dimarts, 24 de febrer del 2015

C.R.U.C 19-23 Banyoles R.C. Show must go on

El Banyoles arribà al camp de Can Vinader de la població barcelonina conscients de la duresa i experiència del rival, i conscients també de que cada partit que queda es una final. Així doncs, començava el partit posant molta concentració en l'ordre defensiu, en la importància del placatge, i amb la voluntat de cedir la possessió de la pilota el mínim possible. Peró un Castelldefels que començava amb molta empenta de seguida es posava dins el camp visitant, on els Monstres resistien els embats. Els locals inclús tindrien la primera oportunitat de marcar als  5 minuts de partit amb un xut a pals que per fortuna va sortir desviat a l'esquerra dels pals. El partit seguiria la mateixa dinàmica durant 10 minuts més, amb oportunitats de marcar per part dels locals i defensa fèrria dels visitants, que els anaven tirant enrere. al minut 15 un  cop de càstig xutat a pals per Guillem Puigvert donaria un avantatge de tres punts als visitants (0-3) desprès de començar-se a establir dins el camp i començar-se a internar dins terreny local. Als 20 minuts de matx, els Monstres havien de fer el primer canvi, Arte per Isma, a causa d'una lesió al canell del 12 Banyolí. Només dos minuts més, després d'una melée dins la 22 contrària. Molera aprofitava la sortida de pilota per sortir i plantar la pilota molt a prop de pals, i, amb la transformació de puigvert, eixamplar el marcador fins a 0-10.

El contraatac dels locals no es faria esperar, i tot just retornar al joc, tornaven a carregar contra la nostra defensa acostant-se a marca perillosament. En aquell moment el Banyoles faria el segon canvi, entrant Pulga per Carles, i els castelldefelencs carregarien fins que al minut 35, retallarien distàncies amb una marca també transformada (7-10) a causa d'un error defensiu visitant. La primera part acabaria amb un altre xut a pals de Puigvert que deixava un esperançador 7-13 al lluminós.

La segona part començaria totalment diferent de la primera, amb un domini dels visitants en el camp contrari que acabaria desembocant en la segona marca del Banyoles, de mans de Guillem Puigvert i transformada per ell mateix, augmentant la distància a 7-20 (50').  En aquell moment entrava Notley al camp substituint Sergi.  El partit continuaria molts minuts en aquesta mateixa dinàmica, en que els visitants eren superiors en les melées i en el joc a les mans, i així, al minut 60, Puigvert en un nou xut a pals tornaria a fer pujar el marcador (7-23).

Els locals en aquell moment començarien la seva ofensiva, internant-se en camp visitant i sumant una nova marca al cap de pocs minuts de la represa, però aquest cop, sense transformació (12-23), i, tan sols a 6 minuts del final i després d'una melée a 5 metres de marca, s'acostaven perillosament al marcador (19-23). Just després sortia l'ultim refresc del Banyoles, Ralita per Xuri, i els últims minuts serien una resistència fèrria del Banyoles per a conservar la pilota i el control del final del partit, no exempte d'espants per part d'un CRUC que en cap moment va donar el partit per perdut, i donarien una lliçó de tercer temps magnífica.

Vàren Jugar: Porxas, Sergi (Notley 57'), Carles (Pulga 29'), Xuri (Ralita 73' ), Bernat, Arnau, Xovi, Simón, Molera, Pela, Llorens, Arte (Isma 24'), Guillem, Xupi, Cristian.

També hi eren: Sisu, Rover, Antic.

Entrenadors: Alejandro Rover i Bernat Llobet

Àrbitre: Sergi Figueruelo