dijous, 22 d’octubre del 2015

CRUC 66-12 BRC. Tarda Negra

Dissabte assolellat i calorós a la costa de Barcelona, i el Banyoles un cop més justet d'efectius, afrontava un partit contra un dels equips que s'havien reforçat i millorat durant la pretemporada. Així doncs, el BRC patia el primer cop tan sols al minut 5 de partit, en el qual el CRUC aprofitava la superioritat numèrica obtinguda a la dreta del seu atac, i al cap de 5 minuts més s'escapava per l'esquerra per ampliar el marcador a 14-0, ja que el xutador tenia un dia bo. En els següents 5 minuts de matx, després de la primera internada visitant dins la 22 contrària, una pilota robada i una escapada  castelldefelenc augmentava el marcador fins a 21 a 0, i al cap de dos minuts, Simón salvava in extremis la que seria la quarta marca en menys de 20 minuts, també fruit d'una escapada.

Poc després, el Banyoles semblava que començava a assetjar de veritat la marca contrària, però el CRUC el bloquejava a peu de línia, tot i això, Xovi marcaria sota pals al minut 23 escurçant la diferència a 21-5, però el CRUC tornava aquesta diferència al marcador plantant la pilota al minut 25 (28-5), i ho tornarien a fer al 35 després de molts minuts de domini sobre el camp, i una nova fugida endavant enviava els equips al descans amb un 40-5 al marcador.

La segona part començaria amb la mateixa dinàmica que la primera, però amb uns monstres que aguantaven millor el tipus. Al minut 11 entrava Ligero substituint Bosco, i al 23 Notley substituïa Quintanas, però, havent esgotat tots els canvis, rebien una altra marca al minut 25, i al 30 Itsvan s'havia de retirar lesionat deixant els visitants en minoria, situació que aprofitarien els locals per ampliar el marcador a 52-5 fruit d'una escapada des del propi camp, pocs minuts després, creaven una altra superioritat a l'esquerra de la defensa (59-5 34') i, altre cop, una nova escapada trencava la línia i deixava Josué fora de combat per un cop contra el propi pal (66-5 37'). Al 40, la insistència d'un Banyoles reduït en nombre, posava punt i final a un partit gris amb una marca de "Machete" Molera (66-12 40').

En fi, aquest cap de setmana toca partit a casa, i una nova oportunitat de redreçar la situació.

1,2,3 BANYOLES!!

Vàren Jugar: Porxas, Xovi, Quintanas ( Notley 63'), Bernat, Rivi, Pulga, Simón, Xuri, Pulido, Pela, Bosco (Ligero 51'), Molera, Itsvan, Josué, Xupi.

Entrenadors: Alejandro Rover i Bernat Llobet

Delegat: Gerard Llorens