divendres, 30 d’octubre del 2015

BRC12-33 Gòtics Cap a la cua

Primer partit a casa i amb moltes esperances bolcades en ell, però no va ser possible. Tot i la millora en el joc, els visitants varen saber aprofitar quasi totes les seves oportunitats i s'enduien el matx. Tot i que en la primera mitja hora de joc el marcador no es va moure  i només van destacar un xut a pals fallat per els gòtics i diferents anades i vingudes dels dos equips, la groga a Porxas al 32 va donar prou pes als visitants per fer la primera marca tot seguit, i només 4 minuts després marcaven la segona marca enviant els equips al descans amb un 0-14.

La segona part començava amb una nova groga al Banyoles a Rivi per tallar deliberadament una passada, i seguidament per una nova marca Barcelonina (0-19). Al 54 arribaria la primera oportunitat per al Banyoles, amb una escapada de Bosco que els posava sobre la línia i els Gòtics després de dos fases no impedien que Simón traspassés la línia (5-19). Al 60, Lluís era substituït per Jack i al 67 sortia Xuri per entrar Antic, i una nova marca Gòtica pujava al marcador després de la primera aproximació en 15 minuts (5-26 68'). Al 76, una nova escapada amb un xut dels de Barcelona ampliaven el marcador a 5-33 (76'), entrava Sisu per Bernat i Ligero per Porxas i el Banyoles posava punt i final al partit amb una marca de Simón al 80 que deixava un definitiu 12-33 al marcador.

Bé, passem Halloween i pensem en nous mètodes de trencar línies perquè pel que sembla, ens han agafat les mides i això ens ha enfonsat a la classificació, Peró com que Banyoles no es cansa...

1,2,3, Banyoles!!

Vàren Jugar: Porxas , Xovi, Quintanas (Notley 60'), Rivi, Bernat (Sisu 80'), Xuri (Silver 32', Antic 67'), Pulido, Pulga, Molera, Pela, Josué, Teti, Simón, Xupi, Xuni.

També hi era: Ligero

Entrenador: Alejandro Rover

Delegat: Gerard Llorens

Àrbitre: David Sánchez