divendres, 13 de novembre del 2015

Sant Cugat 53-10 BRC ara ja ve la baixada?

Bé, una altra tarda a les fosques, però s'han acabat les cites amb els intractables de la part alta de la classificació. En un partit que altre cop es va començar amb el rival puntuant a causa d'un cop de càstig al minut 6 del partit i una marca al 10. una segona marca al 22 després de deu minuts de "resistència" i molts minuts assetjant la línia local que va ser defensada al límit del reglament i amb una seqüència de cops de càstig a favor dels visitants un tant estranya, i dues marques més en l'últim quart d'hora de la primera part  deixaven el partit amb un 25-0 al descans.

Tot i això, el canvi en l'arrier Banyolí en la segona part va donar un nou punt de vista dins el camp que va permetre un millor ordre dins el terreny de joc, i, tot i que els rivals ja es van avançar el primer minut,  va afavorir la consecució d'una marca de Pulga al 48 i una segona de Pela al cap de 20 minuts de joc molt més igualat, però la major preparació física dels santcugatencs,  va fer que la diferència al marcador s'ampliés en els últims minuts fins a arribar un 53-10 marcat en l'últim instant del partit.

Aquest cap de setmana veurem com ens enfrontem amb els nostres "veïns" de taula, i així, poder aprofitar l'oportunitat per apujar la moral ja per encarar la segona volta o Primera Catalana.

Vàren Jugar: Porxas, Xovi, Lluís(Notley 59'), Rivi, Bernat, Xuri, Pulido, Pulga, Molera, Pela, Bosco, Teti, Simón, Itsvan, Antic (Falvert 41').

Entrenadors: Alejandro Rover i Bernat Llobet

Delegat: Gerard Llorens