divendres, 20 de novembre del 2015

Banyoles Rugby Club 29-26 Rugby Club Sitges Es desperta el Monstre!

Segon partit a casa i amb moltes cares que tornaven a vestir de blanc-i-negre després de llargues absències a causa de baixes i altres motius variats, però que permetien als Monstres ocupar altre cop totes les cadires de la banqueta.

El partit començava  amb oportunitats per als dos equips, però cap a l'equador de la primera part, els sitgetans començaven a mostrar les dents i es posaven dins el camp dels locals, portant a molts minuts de patiment que culminarien al 27 de la primera part quan estrenen el lluminós sortint d'una touch a la dreta de l'atac i set minuts després una escapada per la dreta de la defensa Banyolina els permetia ampliar la diferència a 0-12, diferència que es veuria retallada sobre la botzina amb un cop de càstig xutat a pals per Pela que enviava els equips als vestuaris amb el marcador de 3-12.

A la segona, Josué entrava per Xupi, i passaven els primers deu minuts de la segona adaptant al camp les indicacions rebudes en el descans, i al 51, entrava Xuni tornant de la lesió que es va fer durant una concentració amb els internacionals, empassegava amb una pilota que casualment hi havia per allà i sense voler la va plantar sota pals, escurçant la diferència a 10 - 12. Aquesta arrancada, solidificaria l'equip dins el camp, i així, Xovi entrava dins la línia al minut 58 i posava per primer cop aquesta temporada els Monstres per davant  al marcador (17-12).

Continuaven aprofitant la llarga banqueta,  i entrava Ayoub per Bosco i, poc després, Porxas entrava dins la línia ampliant el marcador a 24-19 després de moltes fases de joc fluid dels locals. al 65 entrava al camp debutant aquesta temporada el Jove Quim, que substituiria al ja veterà Rivi.

A 10 minuts per al final, el Sitges reaccionava plantant la pilota sota pals i escurçava la diferència a 24-19 acostant-se perillosament al marcador, però just dos minuts després, aprofitant un cop de càstig a touch, la davantera formava un maul demolidor que habilitava Xovi per llançar-se a terra i permetre rebre el primer bonus de la temporada també. Els minuts finals, entraven Jack i Sisu per Lluís i Teti, i ja sobre el xiulet, el Sitges decidia marxar puntuant de Banyoles fent el seu 4art assaig i deixant un marcador definitiu de 29-26.

Podríem dir que comença la remuntada? Ara que el tourmalet aparentment s'ha acabat, els Monstres matemàticament encara tenen possibilitats de classificar-se per a la Divisió d'honor o almenys, sortir disparats dels últims llocs de la classificació que sempre s'agraeix.

Vàren Jugar: Porxas, Xovi, Lluís (Jack 77'), Rivi (Quim 20'), Bernat, Pulga, Pulido (Xuni 51'), Arnau, Molera, Pela, Xupi (Josué 40'), Teti (Sisu 78'), Simón, Bosco (Ayoub 60'), Falvert.

Entrenadors: Alejandro Rover i Bernat Llobet

Delegat: Gerard Llorens