dimarts, 1 de desembre del 2015

BRC 18-7 Senglars. El camp vell torna a ser un feu.

Primer derbi Gironí de la temporada al camp vell de Banyoles, on ens visitava un clàssic de les altes categories catalanes, els Senglars. 

foto: Gerard Llorens
Els primers minuts del matx van ser dominats pels locals, que es retrobaven amb el bon joc i la bona sintonia al camp que s'havia trobat a faltar durant bona part d'aquesta primera volta, i els monstres s'avançaven amb un cop de càstig que Pela xutava a pals al minut 6. Durant els següents minuts, els locals contenien els empordanesos dins el seu camp, i començaven a assetjar la 22 contrària, i així, amb una Melée fins a la cuina, els banyolins eixamplaven el marcador a 8 a 0, cosa que despertava els Senglars, els quals van començar a apretar sobre la línia del Banyoles, arribant-los a treure in extremis, i provocant un efecte rebot que culminava Simón al 28 deixant un 13 a 0 al marcador que duraria fins al descans, on arribaríem patint i amb dos jugadors amb targeta groga.

foto: Xavier Ralita
A la segona part, entrava Josué per Pela i començava un examen de resistència jugant amb 13 durant els primers 10 minuts, resistint fins al 49 en què els Senglars retallaven distàncies i posaven un perillós 13-7 al marcador. En el moment de tornar a ser 15, comencen a recuperar terreny però el cansament comença a fer-se notar als dos equips i el partit es trava una miqueta. A l'últim quart d'hora, entrava Carles per Lluís i Miguel per Bosco, i després d'alguna oportunitat més per a cada equip i d'uns últims minuts agònics, els Monstres posaven un definitiu 18-7 amb una altra marca de melée amb el temps complert.

Només queda un partit de primera volta i sabrem com quedem emparellats a la primera catalana, i esperem que tinguem més partits a casa per poder fer una mica més gran el rugbi a Banyoles, que jugant fora és molt difícil.

Vàren jugar: Porxas, Xovi, Lluís (Carles 67'), Rivi, Bernat, Pulga, Pulido, Arnau, Molera, Pela (Josué 40'), Xupi, Simón, Xuni, Bosco (Miguel 70'), Falvert.

També hi eren: Jack, Silver, Ralita

Entrenadors: Alejandro Rover i Bernat Llobet

Delegat: Gerard Llorens

Àrbitre: Josué García

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada