dimarts, 26 de gener del 2016

Gòtics B 15-17 Banyoles R.C. Els diumenges al matí son per dormir o per anar a Missa

foto: Gerard Llorens
 Pocs Diumenges a aquella hora solem sortir de casa, però tocava viatjar a la Foixarda i haver-nos de saltar la missa de 12, i el partit ja es va posar de cares tot just al principi del partit, amb una marca de pulga després de només tres minuts de joc, i igualat per el flanker deu minuts després en la primera jugada d'atac dels locals, després de varis intercanvis d'impressions dins la 22 visitant (5-5 13'). El joc no va ser massa dinàmic per part dels dos equips, amb molta duresa als rucks i poca continuïtat en el joc a la mà. A la mitja hora de partit, el gatet de Melianta es veia obligat a abandonar el camp a causa del ressentiment d'una lesió al tormell i era substituït per Xuri. Al cap de 5 minuts, amb una melé dins la 22 contrària, els Monstres traspassen la línia de Marca amb la pilota i en el moment de plantar, Silver rep un cop de càstig que fa pujar la marca al lluminós, i Pela la transformaria per marxar al descans amb un resultat favorable de 5-12.


A la represa, els locals s'avançaven en el Marcador després de 7 minuts de poc encert visitant i tornaven a igualar el marcador a 12-12. Als 10 minuts, Silver era substituït per Lloveras, i els Monstres es veurien per primer cop per darrera en el marcador a causa d'un xut a pals que l'arrier gòtic no fallaria (15-12  51'). Amb una consecució de minuts sense jugades a destacar, amb els dos equips poc encertats i empenediment d'haver-nos saltat la missa per tal espectacle, el partit transcorria sense pena ni glòria. Al 61 entrava Antic per Sisu, i al 70, una jugada dels tres quarts per la dreta de l'atac  habilitava Falvert per plantar la pilota i remuntar el marcador a un favorable 15-17, el qual aguantaríem fins al final del partit, i amb un ultim canvi entrant Xuni per Pulido.
foto: Gerard Llorens

Partit que, sense que excusi ni el dia ni la hora, marca la necessitat d'augmentar la intensitat en els entrenaments dels Monstres, per a millorar una concentració que, en el cas que ens ocupa, ens pot sortir molt cara. Hi ha descans aquest cap de setmana, per tant, toca reposar, i ens retrobarem al cau del Monstre el proper 6 de Febrer a l'hora habitual.



Varen Jugar: Porxas, Xovi, Silver (Lloveras 49'), Rivi, Lluis, Pulga, Sisu (Antic 61'), Arnau, Molera, Pela, Bosco, Pulido (Xuni 74'), Miguel, Xupi (Xuri 30'), Falvert

També hi eren: Jack 

Entrenador: Quim Miró

Àrbitre: Roberto Donadio

Delegat: Gerard Llorens

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada