dilluns, 18 de gener del 2016

Martorell R.C. 10-25 Banyoles R.C. Vent en contra i pujada a Montserrat.

Segona jornada de Primera Catalana al torrent dels Llops de Martorell, i els Monstres que començaven el partit amb el vent en contra però ja portant el joc de seguida al camp dels locals, tinguen un llarg domini que donaria els seus fruits al minut 12 amb una marca de Lleuger empés per Bernat, però que no seria transformat ja que el xut es quedaria curt. El marcador s'escurçaria al cap de sis minuts tot i que el domini dels visitants continuava, perquè un cop de càstig transformat per el 10 dels diables posarien un 3-5, i 11 minuts després en que el joc dels monstres començava a decaure d'intensitat, el 13 Martorellí aprofitaria un error de col·locació de la línia Banyolina per entrar i  posar els Diables per davant en el marcador (10-5 30'), diferència que es veuria escurçada al minut 40 per un cop de càstig transformat per Pela (10-8).

A la segona part, els monstres tenien el vent a favor però el sol havia baixat el suficient per a convertir-se en una llum làser cegadora per a la línia Banyolina, la connexió de la qual va quedar mermada per una bona estona. Al 47 Lluís sortia tocat d'una Melé i era substituït per Carles. Poc a poc el joc tornava a la dinàmica de la primera part, tot i que el Martorell gaudia de més oportunitats d'atac i posava en moltes ocasions pressió sobre la 22 visitant, inclús estiguen apunt de tornar a entrar a marca, com en una ocasió que Falvert evitaria amb un placatge afrancesat. Al 60, el flanker del Martorell veu la targeta groga, i amb aquesta superioritat numèrica, sumat a que el sol començava a abandonar l'alçada "torracollons" dels volts de les 5 de la tarda, Xuni trencava la línia i tornava a posar per davant al marcador als monstres, i, transformant Pela,  encararien els últims deu minuts de partit amb un resultat favorable de 10-15. Al 70 entrava al camp Sisu "the runner" substituint Xuri. Després de molts minuts tornats a ficar dins el camp dels Diables, Molera al 72 tornava a superar la línia de marca i plantava la pilota, eixamplant la diferència a 20-10, però, com que ja se sap que una diferència de 10 punts no et garanteix cap tranquil·litat, Quim posava tota la carn a la graella i posava al camp Jack i Antic, refrescant Lleuger i Bernat. En els últims minuts els Monstres no deixaven d'apretar per intentar aconseguir la quarta marca, que va estar apunt d'arribar de mans de Bosco, però a l'ultim centímetre va ser escombrat, va desaparéixer  i encara el busquem, tot i això, aquesta arribaria amb  el temps complert fruit d'una finta de Xuni, que trencant la línia, plantava la pilota, però marxava coix del camp (10-25 82').

La pròxima jornada tornarà a ser fora de casa, coses de calendari, contra els Gòtics a la Foixarda el Diumenge al migdia. Per llavors, intentarem haver recuperat els tocats, i també mirarem si podem recuperar a Sisu, que a ordre d'en Quim va arrencar a Córrer i l'ultim cop que el vam veure va ser al vessant sud de Montserrat, allà al fons, corre que correràs. Sisu baixa directe a Barcelona diumenge si cas.

PD: En Rivi NO va fer marca.

Varen Jugar: Lleuger (Jack 76'), Xovi, Lluís (Carles 47'), Rivi, Bernat (Antic 77'), Pulga, Xuri (Sisu 70'), Arnau, Molera, Pela, Bosco, Pulido, Xuni, Miguel Ángel, Falvert.

Entrenador: Quim Miró

Delegat: Gerard Llorens

Àrbitre: Antonio de la Cal