diumenge, 30 de maig del 2010

GEIEG-BANYOLES o la tornada a la realitat


Dijous varem tenir la sort de tornar a jugar un partit de rugbi –el tercer de la nostra curta història, i el primer amb cara i ulls. Després de l'experiència del dissabte passat a Torroella, on aconseguirem guanyar dos partits de 30 minuts contra equips també novells, aquest partit es preveia que seria ben diferent, i així va ser. Els oponents eren el GEiEG, amb majoria de juvenils i alguns jugadors sèniors. Davant teníem un gran equip, que juga ordenat, que té qualitat tècnica i intel·ligència tàctica, en definitiva, un equip de rugbi. Els primers compassos del partit, ja feien preveure el que seria el partit, un encontre molt desigual entre un equip fet i un equip en formació. El GEiEG atacava un i altre cop i el Banyoles placava tot el que podia. Els grupistes insistien i els banyolins, demostrant una actitud defensiva enorme, seguien aturant els atacs locals, però la lògica es va anar imposant, i els de vermell van entrar algunes vegades a la zona de marca banyolina per anotar assajos.


La segona part va ser semblant, però els de Banyoles van treure una mica més l'orgull i van atacar amb accions individuals de gran valentia fins que
Arnau Juscafresa va aconseguir un assaig ben merescut, transformat magistralment per Guillem Puigvert. També en la segona part es va millorar una mica en l'ocupació de l'espai, el gran concepte defensiu que potser més costa d'assolir en un equip tan novell.


En línies generals, cal dir que per ser la segona experiència real de joc d'aquest equip, el potencial que té és brutal, i no exagero. L'actitud de tots els jugadors és de compromís, de lluita fins al final, de ganes de tirar endavant, de no abaixar els braços en cap moment, de superació constant, i és per això que aquest equip té fusta per arribar lluny, però sobretot té fusta per progressar en el joc i passar-s'ho bé jugant. Ara hem de lluitar tots per tenir més jugadors, per fer-nos presents en la nostra vila i guanyar-nos el suport de tots els banyolins/es i de les nostres administracions, Ajuntaments de la Comarca, Consell Comarcal i Esportiu, Diputació de Girona, etc... per poder passejar, orgullosos per la nostra Ciutat, la nostra samarreta i el nostre esperit.



Van jugar: Hagi, Adrià M., Sergio (Ivan, 35'), Arnau, Bernat J., Guillem, Nando, Simon (c), Albert, Lluís (Nacho 35'), David (Martí 35'), Pau, Manel (Adrià C. 35'), Bosco, Sergi


Text:Bernat Llobet.

Foto: Manel Humet


bllobet@gmail.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada