dimecres, 30 de juny del 2010

Victòria merescuda

Arenys de Munt 15-36 Banyoles RC

El diumenge passat vàrem fer el darrer test-match de la temporada contra l'Arenys de Munt a domicili. Seria la segona vegada que ens trobàvem amb els del Maresme, i ens hi vem presentar amb 19 jugadors, tres d’ells lesionats que no van poder jugar.
El partit va començar un xic decebedorament donat que els locals no arribaven a 15, i per tant vàrem jugar contra 12. A la segona part els vem deixar 2 jugadors i es va igualar una mica el partit.

Al principi del partit, no hi van haver assajos, i els dos equips s'anaven tantejant, però les defenses eren eficaces i no s'arribava a la zona de marca. A partir del minut 20 els de Banyoles van començar a despertar i van aconseguir 3 assajos, pràcticament consecutius, en accions d'equip ben treballades. Els arenyencs en van fer un deixant un marcador a la mitja part de 5 a 17. La segona part va comença bé pels banyolins que van fer dos assajos més, i transformats per Nacho, però els locals es van treure la son de les orelles i van arribar dues vegades a la zona d'assaig dels blaus. Al final del partit, amb una bona jugada amb bons recolzaments, els de Banyoles van rubricar el seu partit amb un bonic assaig final, deixant el marcador final en un 15 a 36.
Cal destacar la bona conquesta de la pilota en les fases estàtiques de la touche i la melé, i el gran esforç col·lectiu que es va fer per part dels de Banyoles. L'ordre dins el camp és un aspecte que hem de treballar molt més, així com la pressió defensiva que a voltes flaqueja, però en conjunt, i per ser el nostre tercer partit, només podem felicitar als jugadors per les seves ganes i esforç dintre el camp.
Després del partit vàrem gaudir del bo i millor d'un tercer temps de rugbi, amb graellada de carn i cerveses per a tots. Cal agrair de tot cor la rebuda de l'equip d'Arenys i dels seus entrenadors, Casero i Pablo, que en tot moment ens van tractar d'allò més bé. Esperem poder-los rebre a Banyoles el setembre que ve.
Finalment, una menció especial per l'àrbitre del partit, en Carles Blasco, que amb la seva actuació va ajudar als dos equips a entendre millor el reglament i per tant millorar el joc. gràcies!

Albert Molera, Guillem Puigvert, Arnau Juscafresa, Didac, Adrià Casademont, Simon Puig, Nando Climent, Marc Rober, Hagi Camara, Bernat Juscafresa, Humet, Kitu, Marius Alsius, David Capallera, Martí Canadell, Sergio, Ignasi Sala, Xuri, Francis Dumon, Nacho, Jordi S.

Text: Bernat Llobet