dimecres, 14 de gener del 2015

Banyoles R.C. 27-25 Sitges B. INFART DE MIOCARDI

El partit va començar amb un pel de retard, en una típica calorosa tarda de gener que convidava més a activitats aquàtiques que altra cosa, però el camp es va anar omplint conforme avançava la tarda. Molt d'aquest públic ja es va perdre la primera marca del partit, la qual va arribar de mans dels visitants tan sols al minut 6 (0-5) a causa de la mala col.locació de la defensa local que  estava molt replegada cap a la banda on hi havia una melée i el ràpid joc dels tres quarts visitants.

Transcorrerien després 23 llargs minuts de festival de melées, xoc de davanteres, placatges i cops de càstig, fins que Simón empataria el marcador (5-5) a passada de Xuni i Guillem Puigvert transformaria avançant momentàniament el marcador (7-5), tan sols per deu minuts, ja que al 39 els visitants calcaven altre cop la primera marca, per les mateixes causes, i aquest cop, transformant-la (7-12). L'última oportunitat de puntuar seria per els monstres, però el xut a pals quedaria curt i així, aniríem al descans.

A la segona part, sortiria Vergés per Sergi, i Cros per Ayoub, i l'inici d'aquesta transcorreria amb la mateixa dinàmica que la primera, però al minut 54 els locals trencarien la defensa contrària permetent a Cros marcar en el mateix punt en el cual els monstres havien rebut les dues marques visitants, i així es plantava un 12-12 al marcador. Tan sols 7 minuts després, el Sitges es tornava a avançar amb un xut a pals (12-15) i al minut 65, el 10 sitgetà marcava per segon cop, transformant(12-22).

En aquest punt del partit els monstres farien els últims canvis, entraria Isma per Arte i Xuri per Pulga, i just dos minuts després, els locals farien una marca de melée, transformada que retallava distàncies (19-22 71') i, a 5 minuts del final del temps reglamentari, el 10 Sitgetà veuria la groga, que l'enviava pràcticament a casa.

I aquí venen els motius que donen sentit a l'existència d'un desfibril.lador a la porta del camp vell: Pràcticament a un minut del compliment del temps reglamentari, amb aquest resultat i un cop de càstig a la lína de 22 contrària, els Monstres decideixen tirar a pals, i se senten crits de desesperació i agonia a la grada i ambient prebèl.lic al bar(22-22). A la represa els locals agafen la pilota i li piten antijoc a Xovi pràcticament dins la 22 local, Canvi de marcador altre cop (22-25) i algú ja ha trencat el vidre del desfibril.lador per guanyar temps. El Banyoles surt del centre del camp pràcticament al minut 85 i tenen una melée en contra a la 22 contrària, la guanyen, obren la pilota, i en una acció veloç dels backs, es planta la pilota al mateix córner que havia rebut les altres marques abans. Final 27-25, 18 cops de càstig en contra i 2 a favor desprès, 5 infarts, trets al carrer, l'helicòpter del RACC a fondo des de la Vall d'Hebrón per si de cas, i morts que s'aixequen de les seves tombes... ara, el salts de la gent de la grada al final fan que sigui un final dels que creen nous adeptes a aquest esport.

Banyoles no es cansa!

Vàren Jugar: Porxas, Xovi, Sergi (Vergés 40'), Arnau, Bernat, Tety, Pulga (Xuri 48'), Simón, Molera, Xuni, G. Pérez, Arte (Isma 42'), G. Puigvert, Ayoub (Cros 40'), David P.

També hi eren: Hagi, Llorens, Jack, Ralita

Entrenadors: Bernat Llobet i Alejandro Rover

Delegat: Bernat Pagès

Àrbitre: Rodrigo Gastón