dijous, 21 de març del 2013

Correctiu a Manresa: Manresa 56 Monstres 7

Dissabte al vespre els Monstres varen fer el seu darrer desplaçament d'aquesta lliga al camp dels líders, el Manresa. Els locals començaren amb molta força, i als 5 minuts de partit ja havien anotat dos assajos no transformats, fruit de jugades ràpides i bona combinació de joc agrupat i desplegat. Els Monstres, sorpresos per aquest inci, tingueren capacitat de resposta millorant el seu joc en atac i aconseguint un assaig transformat (10-7). En aquesta fase del partit, els Monstres desplegaren un joc dinàmic i s'aproparen a la zona d'assaig local. Però el Manresa no estava disposat a fer cap pas enrere, i tornà a mostrar el seu potencial que a partir del minut 20 de la primera part ja es mostrà imparable. Anotaren diversos assajos mostrant una contundència en els contactes, tant ofensius com defensius, així com una 3/4 ben comandada pels seus mitjos. Els Monstres es van anar fent petits, i tot i no deixar de plantar cara, van ser escombrats per un rival molt fort que va desgranar un molt bon partit. El resultat final, 56 a 7, n'és la mostra més clara.
Des d'aquí volem desitjar sort als manresans en el darrer partit que els queda, i agrair-los també el bon tercer temps que ens van brindar.
Van jugar: Carles (Antic, 40'), Miquel (Guillem 15') (Dum, 70'), Porxas, Bernat J. Ralita (Lluís 75'), Nando, Fede (Sergi 60'), Arnau (c) (5), Molera, Falvert (2), Xuni, Simon, Pau, Cufi (Pela 60'), Hagi (Txupi 20')
Delegat: Narcís Ribot
Entrenadors: Alejandro Rover i Bernat Llobet