divendres, 19 d’abril del 2013

Anàlisi final de Tercera Catalana A i properes activitats

Les darreries del més de març s'acabava la lliga amb un darrer partit amb final favorable als Monstres que els situava com a tercers del grup (Banyoles 18 Osona 12).
Aquesta lliga ha estat disputada fins les darreres jornades, que han vist com un Manresa molt millorat en el seu joc i en efectius, ha acabat definint-se clarament com el millor equip de la categoria. Dues victòries de prestigi contra els Monstres primer a Manresa, i a domicili contra el BUC B, confirmaven els del Bages en l'única plaça d'ascens a segona, ben merescuda pel seu bon joc.
Els Monstres de Banyoles varen tenir un final de lliga aigualit per la severa derrota a Manresa. Però en la jornada anterior havien aconseguit acabar amb la imbatibilitat del BUC B a casa, i en la darrera jornada, treient el geni en els darrer 10 minuts, capgiraren un resultat advers contra el Vic, equip baixat de 2ª i que no ha recuperat la categoria. En les darreres jornades, el Gòtics es va mostrar més competitiu, acabnt quarts en la classificació, i després del 5è lloc dels d'Osona, els Taus d'Amposta tancaren el grup de 3ª A mostrant certa debilitat en el tram final de la competició.
No podem dir que la temporada competitiva dels Monstres hagi estat la millor possible, però la gran notícia dels banyolins, és que tot i les baixes que ha patit l'equip durant la temporada, bé per motius personals o per lesió, ha aconseguit mantenir l'esperit competitiu i, sobretot, anar a cada partit amb les garanties suficients per afrontar-lo, sempre amb mínim 5 canvis, i introduint de mica en mica jugadors joves que hauran de ser la base del futur d'aquest equip.
Volem també agrair la col·laboració amb el GEiEG, els Senglars de Torroella i els Teixons d'Olot per tal que els jugadors cadets, infantils i alevins poguessin participar en competició sota el nom del GEiEG.
Però tot i el final de la lliga, el rugbi no s'acaba, i aquest mes d'abril hem pogut tastar el rugbi amb pedigrí de la mà de 2 equips gal·lesos que han visitat la nostra ciutat. Ambdós partits han acabat amb victòria visitant, però han propiciat les delícies dels jugadors i espectadors que s'han apropat al Camp Vell. El mes de maig també hi haurà rugbi: l'11 de maig el primer partit de rugbi a Ripoll, entre els "Senglars" de Ripoll i els Monstres de Banyoles, el 18 d'abril la participació en un Torneig de rugbi a 7 a la ciutat de València, i el 25 de maig, l'esperat Torneig del "Rugbi Rock" a Torrella de Montgrí.
Igualment importants seran el torneig internacional de Girona d'escoles de rugbi que se celebrarà el 20 d'abril a Girona, organitzat pel GEiEG, i el torneig Interinstituts de Girona, en el qual l'Institut Pla de l'Estany de Banyoles hi participarà amb un equip masculí i un de femení.
Que segueixi la festa!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada