dimarts, 25 de febrer del 2014

Castelldefels 19 - Banyoles 23

"Desplaçament trampa" el que havien d'afrontar aquest dissabte passat els Monstres a la vila de Castelledefels. Després de l'eufòria per la primera posició, venia el sempre difícil camp de Vista Alegre.

A les 16:00 els dos equips saltaven al camp amb la intenció d'esgarrapar punts en aquesta igualada lliga i de lluitar fins el darrer alè. I així va ser. Els Monstres varen inaugurar el marcador amb un cop de càstig en els primers minuts del partit, que aviat va ser contrarestat amb la mateixa moneda pels locals. La forta davantera groc-blava percutia un i altre cop la defensa banyolina, i els backs intentaven rematar la feina, i la insistència tingué premi amb un assaig local pels volts del minut 25 de partit, després que ambdós equips haguessin tornat a transformar un cop de càstig (13-6). Però la reacció visitant no es va esperar, i amb una bona jugada dels 3/4, els Monstres van fer el seu primer assaig transformat, que igualava el marcador a 13. Poc abans del xiulet de la mitja part, el mig de melé local encara va tenir temps de tornar a avançar el seu equip amb un nou cop de càstig, deixant el provisional 16-13 a la mitja part. Fins llavors, el partit havia estat força travat, amb un joc bastant interrumput per les faltes d'ambdós equips.

A la represa, els Monstres varen sortir una mica més endollats i aconseguiren un assaig no transformat, avançant-se de nou en el marcador (16-18). Poc després, però, els locals tornaven a capgirar el marcador amb un nou cop de càstig transformat (19-18). Els Monstres, però, semblaven superiors en els duels dels dos packs de davanters, i assoliren un altre assaig de melé, a falta de 15 minuts pel final del partit (19-23). El marcador ja no es va moure, però en els darrers compassos del match, i estant el Banyoles amb un home menys per exclulsió temporal de G. Faixedas, el Castelledefels va intentar sense èxit de tornar a foradar la defensa visitant. Partit poc vistós el viscut a Castelldefels, però molt lluitat per ambdós equips.

Com sempre, el Castelldefels va demostrar també ser un gran hoste oferint-nos un bon tercer temps. El proper cap de setmana hi ha descans a la lliga, la qual es reprèn el dissabte 8 de març al Camp Vell contra el XV del Vallès.

Van jugar: Porxas (Horju 65'), Ruiz, Vergés (Quintanas 50'), Juscafresa (Rivera 60'), Pagès (Faixedas 70), Ponsatí, Camara (Parals, 55'), Puig (c); Molera, Alsius, Capallera (Cufi 40'), Martínez, Cros (Arolas 50'), Monsalve i G. Puigvert.

Entrenadors: Alejandro Rover i Bernat Llobet
Delegats: Narcís Ribot i Ignasi Sala
Community Manager Whatsapp: Ayoub Tamsna