dimarts, 28 d’octubre del 2014

CRÒNICA NEGRA. Banyoles R.C. 16 - 29 Barcelona Universitari Club B.

Una altra tarda de calor sofocant de tardor i encaràvem un dels partits més decisius de la primera volta, el BUC b, el qual sabiem que vindrien a per totes...

I així va ser, tan sols es va iniciar el partit, van portar el joc cap al camp dels nostres, fent la primera marca just al minut 4 després d'una intensíssima pressió (0-5), i van deixar clar quin era el joc que volien, contundent. Així van transcórrer els següents minuts, amb uns monstres ja mes coordinats en defensa i aguantant les embestides dels de Barcelona, els quals van tenir un parell d'oportunitats per eixamplar el marcador, siguent la mes clara una de l'11 Laietà que salva Cristian in extremis placant-lo i treient-lo del camp.

Les coses semblaven que es posarien mes lletges per als de Banyoles quan al minut 22 el mig de melée Albert Molera veia la groga a causa d'un placatge perillòs però el numero de contrincants es veuria igualat tan sols dos minuts després per l'expulsió del 6 universitari, i, en aquestes condicions, Xovi just després d'un cop franc trencaria la defensa i posaria l'empat al marcador (5-5 , 27') en l'acció que podem veure en el vídeo cortesía de Xavi Porxas:

Just després de l'empat el Banyoles faria el primer canvi, traient del camp un tocat Ayoub i fent entrar Bosco a l'ala dreta, i els locals començaven a respondre més contundent dins el camp, arribant a assetjar la 22 contrària i avançant-se al marcador gràcies a un xut a pals de Guillem Puigvert (8-5 39') però l'alleujament duraria ben poc ja que a l'ultim minut de la primera part el BUC plantaria la pilota sota pals aprofitant una petita badada de la defensa (8-12).

La segona part començaria amb més canvis, entrava Arte per Pau i Txuri per Ralita, però agafant els Banyolins adormits altra vegada el BUC tornava a marcar sota pals (8-17 , 42') el qual seria respost per un xut a pals local dos minuts després (11-19), i entrarien més canvis a la davantera tot seguit (Lloveras per Carles 50' , Pulga per Bernat 53'), però aquests no destravarien el partit, que mantenia el joc a la zona central fins que al minut 62 el BUC marcaria amb un gran drop que eixamplava el marcador a 11-22. El BUC també aprofitava per refrescar efectius i feia entrar alguns jugadors del primer equip, un tercera, un segona línia i un pilier, situació que el Banyoles notaria, tot i que no deixava de plantar cara.

Al minut 65 es produïen els ultims canvis, sortien Teti i Bosco i entraven Costi i Capellera, i en 5 minuts els monstres posaven contra les cordes el BUC amb una marca de Cristian (16-22, 70') i aixo faria que es veiessin uns ultims minuts molt contundents, ja que els de Banyoles veien que era possible empatar el matx, però a l'ultim minut, una marca del BUC molt centrada i posteriorment transformada, esvaïa el punt de bonus defensiu que un esgotat Banyoles veia com es transformava en un punt de bonus ofensiu per al contrari.

I així, un BUC que va haver de suar-ho, es venjava de la primera victoria dels monstres a la Foixarda, tornant la pilota als banyolins aquesta vegada...
To be continued....

Vàren jugar: Sergi, Xovi, Carles (Lloveras 50'), Ralita (Txuri 40`), Bernat (Pulga 53'), Teti (Costi 65'),  Arnau, Simón, Ayoub (Bosco 30', Capellera 65').

També hi eren: Marc Rover

Entrenadors: Bernat Llobet i Alejandro Rover

Delegat: Antic Is

Àrbitre: Joshua Bellido Sánchez