dimarts, 21 d’octubre del 2014

Exportem la festa major al Garraf. SEL Vilanova-Banyoles R.C.

Matí de diumenge rugbier a la capital del Garraf sota un sol castigador digne de qualsevol octubre de l'hemisferi sud. Els Monstres desembarcaven a Vilanova i la Geltrú (sense accent per els GPS's) amb ganes de deixar enrera la derrota a casa contra el GEiEG i obtenir una bona injecció de moral per mantenir-se a la part alta de la classificació, i per rememorar temps pretèrits en el camp que els va veure debutar en partit oficial (tant a locals com a visitants)

Els Banyolins només van necessitar 10 minuts per habituar-se al castigat terreny de joc Vilanoví i fer la primera marca d'Ayoub (0-5, no transformada) sortint d'una touch dins la 22 contrària i canviant de banda la oval en una ràpida jugada dels tres quarts, i, només 3 minuts després, tindrien l'oportunitat d'ampliar un xic més el marcador amb un cop de càstig que D.Puigvert no marcaria, error   que seguidament Cristian esmenaria  fent una nova marca (0-10 17') tampoc transformada.
Ayoub en la jugada de la segona marca foto: Gerard Llorens

Seguidament el Vilanova semblava que reaccionava i aconseguia entrar a la 22 banyolina, però seria ràpidament refusat gràcies a la contundència dels Monstres en els rucks, i en pocs minuts el Banyoles es tornava a avançar en el marcador gràcies a un ràpid Molera que planta la oval i amb la transformació de Cristian posaven una bona renda (0-17 24') .  Només un parell de minuts després, un cop de càstig que es tira a touch  inicia una nova jugada quasi calcada a la de la primera marca i fa que Ayoub torni a assajar ampliant el marcador a 0-22, i Xovi només 5 minuts després torna a marcar després d'una sortida ràpida d'un cop de càstig, i transformat per D. Puigvert deixa un 0-29 (34')  al lluminós.

En els últims minuts de la primera part, destaquen algunes anades i vingudes dels dos equips i el joc es descontrola una mica, anant de 22 en 22 i amunt i avall, fins que el SEL aconsegueix una touch davant l'àrea banyolina i planta la pilota aprofitant  la descol.locació del rival, pero no transforma, i arribariem al descans amb un 5-29( 39').

Guillem Puigvert xutant a pals  foto:Gerard Llorens
                        Els visitants aprofitarien per començar a refrescar efectius, així, entraria Capellera per Ayoub, i just després, Costi per Sergi(42') i el capità Arnau Juscafresa descansaria 10 minutets a causa d'una expulsió per reiteració de fores de joc. El banyoles començava adormit la segona part fent que el Vilanova s'acostés massa perillosament a la línia de marca inclós estiguent apunt de marcar al minut 7. En aquest context entraria Xuri per Rivi(8') i Arte per Bosco(10') i el joc estaria uns bons deu minuts travats en el mig del camp, fins que una melée a les portes de la 22 banyolina aniria seguida d'una jugada ràpida del SEL que recuperarien un pèl de terreny al marcador (10-29 60'), però una fugida de Xuni tornaria les aigües a lloc 5 minuts després (10-34  65') i una melée a la línia després de 5 minuts lluitant  dins la 22 Vilanovina permetria a Molera tornar a ampliar el marcador (10-39  70') i deixant una renda molt àmplia per passar un final de partit més tranquil que altres ocasions.  Al minut 71 entrarien Isma per Cristian i Marc "Range" Rover per Carles (aquest últim per debutar, ja ho pagaria hores després...) i el partit acabaria amb un assaig de càstig transformat per David Puigvert que deixaria un 10-46 (78') definitiu.

Així doncs, els Monstres podien tornar a la capital del Pla de l'Estany, en plena festa major,  amb el cap ben alt i els genolls ben pelats, i amb un punt de bonus a la butxaca que algú va intentar canviar a les fires per una tortuga ninja de peluix.

1,2,3... BANYOLES!!!!

vàren jugar:  Sergi (Costi 42'), Xovi, Carles (Marc70'), Rivi (Xuri 48') , Bernat J., Tety, Arnau, Simón, Molera, D.Puigvert, Bosco (Arte 50'),  Xuni, Cristian (Isma  69'), Ayoub (Capellera 40'), G. Puigvert.

També hi eren: Narcís Ribot i Gerard Llorens (Supporters, Reporters, etc...)

Entrenador:Alejandro Rover

Delegat: Antic Is

Àrbitre: José Bogas