dimarts, 11 de novembre del 2014

Spartans de Granollers 19- 30 Banyoles R.C. Ball de bastons

Havia arribat el primer partit dels 3 decisius que ens encararan amunt o avall en la segona part de competició, i en aquest cas, visitàvem els Granollerins, dels quals sàbiem que la seva condició de cuers no s'adiu amb la duresa amb la que juguen i que ja coneixíem.

Així doncs, d'un primer moment ja van començar a pressionar la 22 visitant amb molta duresa, portant algun que altre problema a la descol.locada defensa banyolina. Tot i aixó, els monstres aconsegueixen refusar-los, arribant a guanyar terreny i, finalment, trencant la defensa local i marcant al minut 11 Xuni, i transformant Guillem (7-0). Aquesta marca  descol.loca els locals, que veuen com el Banyoles comença a dominar el partit en els minuts següents,  es mostra incontestable en les melées i desemboca en una altra marca, aquest cop d'Ayoub, però no transformada (12-0).

És en aquest punt que el partit es comença a regirar i endurir de mala manera, comença el ball de cops de càstig i festival de targetes començant per el capità Arnau i el 8 Granollerí, continuant per Rivi pocs minuts després i un altre local... I tenim quasi deu minuts d'un partit de rugby XIII però amb rucks. S'arribà a la primera meitat amb un xut a pals de Guillem marcat, una marca transformada de Cristian seguida d'una marca del Granollers també transformada al minut 40 (7-22).

La segona part començaria sense substitucions i amb la voluntat de canviar la dinàmica del partit, però de seguida tornaria a començar la consecució de cops de càstig altre vegada, i amb poca fortuna per al xutador visitant que podia aprofitar aquestes situacions per eixamplar el marcador. Als pocs minuts  començaria el "refresh" de tropes visitants i entraria Xuri per Teti, i 4 minuts després Porxas tornava a plantar la oval amb un avanç del Banyoles cop a cop (7-27) i aquest seria substituït per Lloveras dos minuts després, seguit de Ayoub que era substituït per Isma. Als visitants cada cop els costava més mantenir la possessió i el domini del partit, però un Drop de Guillem eixamplava el marcador (7-30  56').

Minuts desprès els locals quedaven en superioritat numèrica a causa de la vermella al 8 local, però seguidament  quedaven igualats a causa de la groga a Isma. En el quart d'hora final, Ralita entrava per Pulga i seguidament el Granollers plantava la oval (12-30) i a l'entrada d'Isma, es tornaven a igualar els equips aquest cop a causa de la groga a Molera. Al 70 el Banyoles feia l'ultim canvi, debutava Cros per Bosco, i el partit es va transformar en un setge a la 22 visitant, culminat per un assaig local prop del final del partit que deixava un definitiu 19 a 30.

Guillem en la transformació de la primera marca.  foto "Range" Rover
En resum, cinc puntets cap a casa en un partit molt més dur del que es podia preveure i pendents dels resultats dels rivals directes.

1,2,3, BANYOLES!!!!

Van jugar: Porxas (Lloveras 50'), Xovi, Sergi, Rivi, Arnau, Teti (Xuri 47'),Pulga (Ralita 63'), Simón, Molera, David P., Bosco (Cros 70'), Xuni, Guillem P. Ayoub (Isma 63'), Cristian.