dilluns, 27 de gener del 2014

El premi de la constància: RC Alella 26 - 34 Banyoles RC

Com que el futbol s’ho menja tot, ens trobem jugant contra l’Alella (El Maresme) a Santa Coloma de Gramanet (a tocar de Barcelona), cosa que ens impedeix comprar un parell d’ampolles d’Alella de Marfil blanc (sec) per acompanyar les navalles que ens esperen a casa a la tornada.  El camp és petit, molt petit, en un barri obrer i lluitador de Santako. Magnífiques instal·lacions, tots concentrats i partit retransmès en directe a London i Namíbia. 
Comencem, aquesta vegada sí, amb moltes ganes,  i fins i tot sembla que hem après alguna cosa dels inicis dels darrers partits. Apretem bé: 3 cops de càstig seguits acaben amb una marca de melé transformada que ens posa 7-0 només començar. Sabem ja, des del dia que varen venir a casa, que el 8 de l’Alella és l’home a vigilar (se n’ha d’encarregar en Sergi Parals). Tot i això, després de jugar una estona al nostre camp, no és el 8 sinó el 7 qui agafa la pilota i ens fa una marca, transformada al minut 18 (7-7). Llavors ens fem un embolic amb el números que hem de vigilar, parlem, parlem, i mentrestant, el 8 ho aprofita per fer-nos una altra marca que ens deixa descol·locats (14-7). Potser per les dimensions del camp, el joc transcorre tan aviat a prop d'una marca com de l'altra, i això permet als Monstres tornar a penetrar la zona d'assaig local aprofitant la superioritat de la melé. En Guillem Puigvert xuta i envia l'ovalada al riu Besòs (14-12)Però aquesta anada i tornada no para, i el 8 de l'Alella torna a plantar la pilota a la nostra marca (21-12). Quan ja semblava que aquest seria el resultat de la mitja part, una nova melé a 5 metres de la marca local deixa un igualadíssim 21-19 a la mitja part.
Estem convençuts que podem guanyar. Per això hem viatjat amb 22 jugadors i uns quants més animant. I ens hi posem amb ganes. Joc variat d’aquí cap allà i tornada, grans xuts d’en David Puigvert situant la pilota a la 22 de l’Alella i jugades bàsicament de davantera ja  que les dimensions del camp fan que la posició d’ala sigui quasi prescindible. La tònica del partit segueix igual (davantera, davantera) i sembla que ho tenim controlat. Al minut 50 ens avancem al marcador amb una magnífica marca d’en Bosco (21-24)Però, les ganes de l’Alella per guanyar-nos segueixen i en un cúmul de no-placatges per part dels Monstres, els tres quarts del Maresme ens avisen que volen guanyar, per si ho havíem oblidat (min 60:  26-24) . No ens rendim i en una de les poques jugades a favor que decidim xutar a pals, en G. Puigvert col·loca al 26-27 al marcador a falta de 18 minuts. Tot obert fins al final i, com ja estem acostumats, a patir!!. El joc va amunt i avall jugant sovint al camp de l’adversari (patint menys), fins que al minut 72 en una gran jugada després d’una nova melé, en Molera fa una marca que en G. Puigvert transforma i ja decanta finalment el marcador final (26-34). I amb punt de bonus ofensiu.
Prenem nota de les dimensions del camp per a la propera visita el dia del Santako, decidim que les culpes i els elogis siguin repartits a parts iguals i ja marxem cap a casa pensant en el proper partit. Sembla just mencionar l’esforç dels davanters als que, avui, entre una cosa i l’altra, cal reconèixer almenys el mèrit de 4 marques, 3 de les quals hem entrat empenyent a la línia de marca.
La jornada ha estat força calenta i sorprenent. La derrota dels líders, combinada amb la victòria dels cuers, ens situa en una meritòria segona posició a la lliga a només 3 punts del primer classificat, els Enginyers B. Aquesta segona volta promet, i ja ens anem preparat pel difícil desplaçament del dissabte que ve a Martorell (18:00 h).

Han jugat : Xavi Ruiz, Xavi Porxas, Ferran Rivera, Simon Puig (c) ,Jordi Punset (Hagi 70), Albert Molera, Sergi Martínez, Sergi Parals, Guillem Puigvert, Guillen Faixedas (Bernat Pagès 40), Miquel Cros, Miquel Bosch (Robert 60), Eugeni Masgrau (Arolas, 70), David Puigvert, Constantin Horju (Jack 40) (Lluís 70), Sergi Cufí.
Jugadors no convocats que han viatjat : Bernat Juscafresa (retransmissió internacional) i  Roger  Vila (prenent notes i animant).

Entrenador a Santa Coloma : Alejandro Rover
Entrenador a Londres : Bernat Llobet

Delegat : Narcís Ribot (sancionat amb un partit per arribar tard)
Cronista en funcions : Narcís Ribot

Evolució del marcador durant el partit (minuts aproximats)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada